Eye Fashion ervaringen en beoordelingen

Hippe monturen en merkbrillen op sterkte kun je tegenwoordig ook online bestellen: dat bewijst eye-fashion.nl. Twijfel jij of het online kopen van brillen op sterkte iets voor jou is? Laat je dan overtuigen door de ervaringen van anderen op onze website. Je kunt tevens beoordelingen bekijken. Wees niet bang om online te kopen!

Mijn ervaring plaatsen

Over Eye Fashion

Zoals de naam van de website al doet vermoeden biedt eye-fashion.nl alles wat te maken heeft met optiek. Naast de gewone leesbrillen en contactlenzen kun je hier ook zonnebrillen kopen en indien nodig, op sterkte.

Eye-fashion.nl kun je zien als een online opticien. Het enige wat je online niet kunt doen is, uiteraard, je ogen laten opmeten. Overigens kun je hiervoor wel terecht in 1 van hun winkels.

Eye-fashion.nl levert bijna alles wat te maken heeft met optiek. Zo kun je er monturen bestellen, contactlenzen, glazen en zonnebrillen. Dit alles van de beste merken en betere kwaliteit. Een voorbeeld van de merken die eye-fashion.nl verkoopt: RayBan, Adidas, Emperio Armani, Polaroid en nog veel meer.

Je kunt via de website makkelijk een bestelling plaatsen. Na ontvangst van betaling wordt je bestelling doorgaans in 1-5 werkdagen geleverd maar vaak duurt het ongeveer 3 werkdagen, mits het product voorradig is natuurlijk.

Je bestelling betalen gaat eenvoudig en veilig via iDeal, creditcard of directe bankoverschrijving.

Voor de verzending betaal je binnen Nederland € 2,95 per verzending en voor zendingen naar België of Duitsland € 7,15. Kies je voor verzending onder rembours, dan bedragen de kosten € 15,-.

Ben je niet tevreden over het product dan kun je het ook retourneren. Dit dient wel te gebeuren binnen 14 dagen en het product moet onbeschadigd zijn en in de originele verpakking. Overigens zijn de verzendkosten dan wel voor eigen rekening. Je kunt er ook voor kiezen om het product in te leveren in 1 van hun winkels. Na ontvangst stort eye-fashion.nl het verschuldigde bedrag zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen, terug op je rekening.

Eyefashion.nl, een prima webshop voor al je optiek.

Ervaring van Remy, toegevoegd op 7 december 2014

Wanneer komt de nieuwe collectie zonnebrillen binne?

Carrera

Ervaring van V, toegevoegd op 5 augustus 2014

Carrera zonnebril gekocht bij Eye Fashion. Snel in huis en het allerbelangrijkst goedkoopste prijs.

» Eye Fashion Review

Mijn ervaring plaatsen