Eyoba ervaringen en beoordelingen

Eyoba noemt zichzelf een online woonwinkel. Leuke tafeltjes, kasten en accessoires zijn allemaal opgenomen in het assortiment van Eyoba. De ervaringen die andere mensen gehad hebben met deze webwinkel kun je op onze site bekijken. Ook de laatste beoordelingen vind je hier. Zo weet je zeker dat Eyoba een goede een betrouwbare winkel is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Eyoba

eyoba.nl is een online woonwinkel met kwalitatieve artikelen.

Het aanbod van Eyoba is zeer divers en uitgebreid. Je vindt er prachtige meubels en mooie accessoires. Eyoba is trouwens een erkende deals van bekende topmerken! Ben je op zoek naar een leuke eettafel? Of eerder een volledige slaapkamer? Wil je nieuwe tuinmeubelen? Wat je ook maar wilt het is terug te vinden bij Eyoba.

Bovenop de lage prijs geeft Eyoba al haar klanten recht op gratis verzending van iedere bestelling. Je zal een track en trace code ontvangen. Met deze code kan je online het pakketje traceren. De levertijd voor de meeste artikelen bedraagt enkele werkdagen. Loopt jouw bestelling vertraging op? Dan zal je op de hoogte gebracht worden.

Heb je vragen over een bepaald artikel? Of wil je graag meer informatie over een aanbieding? Dan kan je de klantendienst van Eyoba contacteren. Zij zijn te bereiken via e-mail, telefonisch, live chat of via het online contactformulier. Uniek is dat je zelfs via whatsapp de klantendienst kan bereiken. Dit is enorm handig!

Hele snelle, betrouwbare service

Ervaring van Carlijn , toegevoegd op 5 juli 2017

Ik heb een positieve ervaring met Eyoba. Ik bestelde een salontafel en de volgende dag had ik de tafel in huis. Daarnaast ook een mooie prijs voor wat je krijgt. Een aanrader dus!

Ervaring van Fons en Maris, toegevoegd op 23 augustus 2014

Mooie meubels van degelijke kwaliteit

driezitsbank eyoba

Ervaring van Van Gerwers, toegevoegd op 1 maart 2014

Driezitsbank werd op tijd geleverd en door de bezorgers precies geplaatst waar ik hem hebben wilde, heb ze nog wat drinken aangeboden maar ze moesten weer verder.

» Eyoba Review

Mijn ervaring plaatsen