Fabulous underwear ervaringen en beoordelingen

Herenondergoed en beachwear, daar handelt Fabulous Underwear in. Merkondergoed van onder andere Diesel, Tommy Hilfiger en Björn Bjorg kun je bij deze webwinkel allemaal bestellen. Ben jij benieuwd naar wat voor ervaringen mensen gehad hebben met deze webshop? Bekijk hun beoordelingen en oordeel zelf.

Mijn ervaring plaatsen

Over Fabulous Underwear

Mannen kiezen voor strak in het pak of hebben integendeel een lak aan conventies en kiezen voor een stevig portie rock-'n-roll. Hoe dan ook, mannen met een eigen stijl, die kiezen oogstrelend ondergoed bij fabulousunderwear.nl.

Slips, boxers of jockstraps? Hier bij fabulousunderwear.nl heb je vrije keuze uit diverse stijlen van gekende merken in mannen ondergoed zoals de toonaangevende merken: Diesel, Cavalli, Bikkembergs, Björn Borg, Tommy Hilfiger,...of de traditionele bestsellers HOM, Sloggi en Schiesser. Ook voor badmode en sokken kun je bij fabulousunderwear.nl terecht.

Het inkoopteam werkt hard om de voorraad van de grootste en beste merken aan te bieden. Van klassieke alledaagse onderbroeken naast exclusieve en Limited Edition stijlen voor degenen die op zoek zijn naar uniciteit.

Ondertussen geniet je als klant de talrijke voordelen waaronder gratis levering op het gewenste adres met de optie luxe geschenkverpakking en persoonlijke boodschap.

Bestellen gaat veilig online of met Afterpay. De klantendienst is telefonisch of per e-mail steeds te bereiken.
Voortaan kies je je favoriete mannenondergoed van thuis uit!

bjorn

Ervaring van Alex, toegevoegd op 21 december 2014

Groot aanbod bjorn borg boxers

Ervaring van Vad, toegevoegd op 8 januari 2014

Setje van 3 boxers, snel in huis, goede verpakking, kwaliteit is prima (tommy hilfiger)

» Fabulous Underwear Review

Mijn ervaring plaatsen