Fantasieshop ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Fantasieshop en lees of deze webshop betrouwbaar en veilig is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Fantasieshop

Fantasieshop is de online shop voor spannende producten en erotische kleding. De erotiekshop heeft een compleet assortiment met producten waar je fantasie van op hol slaat. Het assortiment is zowel leuk voor de man als de vrouw en altijd leuk om even door te kijken. Voor mannen en vrouwen zijn er verschillende spannende lingeriesetjes te vinden of sexy kostuums om te dragen tijdens een avond uit. Speciaal voor de vrouwen is er een ruime collectie met vibrators om van te genieten.

Veilig en discreet bestellen in de Fantasieshop.

Natuurlijk wil je liever niet dat de buren een pakketje aanpakken waar duidelijk opstaat dat er geshopt is in een erotiekshop. Gelukkig verzend de Fantasieshop altijd veilig en discreet met een bruine verpakking. Bestellingen worden ook afgewikkeld via een beveiligde SSL verbinding en niemand hoeft te weten dat je hier weleens shopt. Het is zelfs mogelijk om pas achteraf te betalen. Ideaal als je eerst wilt weten of de Fantasieshop echt te vertrouwen is.

Ervaring van Anoniem, toegevoegd op 12 oktober 2014

Goede shop, website ziet er niet uit, had eerst een mail gestuurd voordat ik bestelde, kreeg diezelfde dag nog een reactie, daarna besteld en vandaag ontvangen

» Fantasieshop Review

Mijn ervaring plaatsen