FarmCamps ervaringen en beoordelingen

Farmcamps weet als geen ander dat logeren bij de boer weer helemaal in is. Alleen hoe vind je nu een leuke boerderij om te blijven slapen? Farmcamps brengt boeren en gasten bij elkaar en regelt online de boeking. Benieuwd geworden wat andere hiervan vinden? Lees nu online de ervaringen en beoordelingen van gasten die al geweest zijn.

Mijn ervaring plaatsen

Over FarmCamps

Kamperen bij de boer heeft in de loop der tijden ten onrechte een oubollig imago gekregen. Wie het aanbod van farmcamps.nl heeft bekeken weet dat er veel veranderd is. Via farmcamps.nl boek je een kindvriendelijke vakantie bij een werkend boerenbedrijf. Op die manier kun je genieten van een vakantie in de natuur terwijl je toch de beschikking hebt over een verblijf dat van alle gemakken is voorzien. Je logeert namelijk in een luxe safari- of lodgetent die is uitgerust met een badkamer voorzien van toilet en - in het geval je kiest voor een lodgetent - een douche. Bovendien heb je de beschikking over een volledig ingerichte keuken. Dat is glamping in optima forma!
Duidelijk wordt omschreven welke voorzieningen er op de boerderijen zijn om de kinderen bezig te houden. Het activiteitenprogramma is er overigens niet alleen voor de kleintjes, ook voor volwassenen zijn er voldoende leerzame bezigheden: veel kan, maar niets moet.
Op de website treft je een overzicht aan welke boerderijen zijn aangesloten bij farmcamps.nl en welke tenten beschikbaar zijn.

farmcamps ervaring

Ervaring van Emke, toegevoegd op 6 oktober 2014

We hadden een mooie tent vlak naast het erf. De boer (en boerin) waren vriendelijk. Er waren kleine geitjes en biggetjes die enkele weken oud waren. Mijn oudste dochter wil vanaf deze vakantie boerin worden :D

Ideale vakantie

Ervaring van Sharlon, toegevoegd op 6 augustus 2013

De kinderen vonden het geweldig op de boerderij.

» FarmCamps Review

Mijn ervaring plaatsen