Fashionstore ervaringen en beoordelingen

Deze fashionstore verkoopt niet alleen fashion! Naast kleding vind je er ook accessoires, speelgoed en cadeaus. Een veelzijdige webwinkel dus. De score voor deze webwinkel is een 8,7 volgens hun website. De beoordelingen bekijken op een onafhankelijke website? Hier kun je reviews met ervaringen lezen en zo kun je zelf bepalen wat voor score deze winkel verdiend.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Fashionstore

De fashionstore.nl is een hele grote internetwinkel waar je bijna alles kan kopen. Deze winkel biedt een heel groot assortiment van kledij en accessoires, speelgoed en funartikelen en ontelbare cadeaus. Voor elke gelegenheid kan je in deze winkel wel iets vinden. Deze internetwinkel behoort tot de shoppartners NV.
De verzending gebeurt binnen de 24 uur in België en Nederland als het artikel in stock is en mits een klein bijdrage in de verzendingskosten.
Op de homepage staan de diverse categorieën vermeld waarin je kan snuisteren. Er is zelfs een rubriek die de kleding per kleur vermeld. U vindt ook de nieuwste artikelen terug die pas zijn binnengekomen. Ook allerlei kortingen kan je op de homepage terug vinden. Er bestaat de mogelijkheid om in te schrijven voor de nieuwsbrief via de homepage.
Zij accepteren 9 verschillende soorten betalingswijzen van overschrijving tot onder rembours. De site vermeldt ook direct op de homepage een klantenbeoordelingsscore.

» Fashionstore Review

Mijn ervaring plaatsen

Fashionstore ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews