Fashionthings ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Fashionthings.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Fashionthings

Bij de webshop van fashionthings.nl vind je alles om je outfit compleet te maken. Het assortiment is modern en volgens de laatste trends. Of je nu op zoek bent naar de perfecte zomerse zonnebril, een paar oorbellen voor bij die mooie jurk of een luxe horloge die bij je garderobe past: De kans is groot dat je het bij fashionthings.nl zult vinden.
Fashionthings.nl wordt gerund door Vivian Spierts, storemanager in een kledingwinkel. Hierdoor zit ze altijd bovenop de laatste trends en weet ze precies wat hip en helemaal in is.

De webshop bevat alles van sjaals en paspoorthoesjes tot sieraden en horloges. Ook voor je make-up, tassen- of zonnebrillenverslaving kun je hier je hart op halen.
Naast eigen merk producten vind je hier bekende merken zoals Mark Jacobs, Michael Kors, DKNY, Guess, OPI, Bilderberg, Ellóre Femme, Casio en Lola Nomada.

Bestellingen die op werkdagen voor 17.00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden. Het is ook mogelijk om je bestellingen voor 12.00 uur dezelfde avond nog in huis te hebben.

» Fashionthings review

Mijn ervaring plaatsen