FBTO ervaringen en beoordelingen

Lees ervaringen van klanten over de verzekeringen van FBTO. De beoordelingen schetsen een objectief beeld wat je kunt verwachten van de FBTO producten en dienstverlening.

Mijn ervaring plaatsen

Over FBTO

Sinds 1956 is FBTO al actief op de verzekeringsmarkt. Het aantal klanten ligt op meer dan zeshonderdduizend. Je kan er verschillende soorten verzekeringen afsluiten. Alles kan je online regelen waardoor je niet meer veel tijd kwijt bent om papierwerk door te nemen. Verzeker alleen de zaken die nodig zijn en betaal niet teveel, dat is waar FBTO voor staat. Dit bedrijf is onderdeel van het grote verzekeringsconcern ACHMEA. Je premie berekenen en vergelijken met jouw huidige verzekeraar is binnen 5 minuten gebeurt, net als de daadwerkelijke overstap.

Kan niet meer inloggen

Ervaring van Patricia, toegevoegd op 31 maart 2014

Help, ik kan niet meer inloggen op mijnfbto wat doe ik verkeerd??

Besparing

Ervaring van Bespaartip, toegevoegd op 17 december 2013

Als er nou minder geld wordt uitgegeven aan reclames op radio en tv voor de zorgverzekeringen kan de premie een stuk omlaag! Had ergens gelezen dat maar weinig mensen echt overstappen maar dat het wel enorm veel geld kost.

Toch vergoed

Ervaring van WW, toegevoegd op 13 september 2013

Er was een boom omgewaaid op onze auto, in eerste instantie dacht ik dat het niet gedenkt zou, maar mijn buurman dacht daar anders over. dankzij FBTO een flinke smak geld teruggekregen

» FBTO Review

Mijn ervaring plaatsen