Feestpruikenwinkel ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Feestpruikenwinkel en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Feestpruikenwinkel

Op de website van feestpruikenwinkel.nl vind je alle soorten pruiken om mee te gaan feesten. Je vind er alle soorten pruiken die passen bij een speciale outfit. Of het nu een outfit moet zijn van de jaren 70, disco, hippie gekleurde pruiken het maakt allemaal niet uit. Het is er allemaal.

Verzendingen
De verzendingen worden allemaal geleverd in een neutrale verpakking. De orders worden binnen Nederland met DHL bezorgd. Men probeert altijd het bestelde product binnen 24 uur af te leveren.

Verzendkosten
Indien het bedrag van het bestelde pakket lager is dan €199,00 dan wordt er voor de verzendkosten een bedrag gerekend van €3,95 Onder rembours is dat €6,95.

Terugsturen
Het kan altijd dat een levering niet is, wat je er van verwacht had. Daarom kan je het product altijd binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen. Uiteraard moeten, om het product te kunnen terugsturen, deze aan bepaalde voorwaarden moeten voldoen. Zo mag een terug te sturen product niet beschadigd zijn. Lees eerst alle voorwaarden goed door voordat je een product terugstuurt.

» Feestpruikenwinkel review

Mijn ervaring plaatsen

Feestpruikenwinkel ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews