Ferratum ervaringen en beoordelingen

Snel geld nodig? Vraag dan een minilening van 100 tot 800 euro aan bij Ferratum.nl. Je kunt het tussen de 15 en 45 dagen terug betalen tegen een lage rente. Ideaal voor als je geld tekort komt in een maand en het snel terug kan betalen. Het is misschien handig om eerst de ervaringen van anderen met deze webshop te bekijken. Neem ook eens de beoordelingen in je op.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Ferratum

Ferratum.nl biedt de mogelijkheid om snel , betrouwbaar en op een eenvoudige manier geld te lenen. Zij bieden wij leenbedragen aan van tussen 100 en 800 Euro. De looptijd van de lening kan variëren tussen 15 en 45 dagen afhankelijk van de grootte van het geleende bedrag. Ferratum.nl vraagt een rente ten opzichte van het geleende bedrag. Er wordt een soort van garantie bij het geleende bedrag bijgeteld die er voor zorgt dat ze zeker hun geld terug zullen krijgen. De garantsteller kan iemand zijn die je kent, en dan bedraagt het bedrag niet zo veel.
Maar het kan ook iemand zijn die zij je aanbieden als je geen garantsteller hebt, dan is het bedrag iets hoger.
Op de homepage kan je direct een simulatie maken van het geleende bedrag en kijken hoeveel de rente zal bedragen. Je kan ook direct de aanvraag invullen zodat ze onmiddellijk wordt doorgestuurd naar Ferratum zelf.

» Ferratum Review

Mijn ervaring plaatsen