Fiber.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk de laatste ervaringen en beoordelingen over Fiber glasvezel, televisie en energie. Als iemand een nieuwe ervaring toevoegt over Fiber Nederland, dan wordt deze na keuring, geplaatst op deze pagina. De ervaringen bevatten zowel positieve als kritische beoordelingen van Nederlandse consumenten en gaan over de producten en dienstverlening van Fiber.

Mijn ervaring plaatsen

Over Fiber

Fiber Nederland levert een aantal producten waaronder glasvezel, televisie, telefonie en energie. Voorheen was dit bedrijf bekend onder de naam Fype. Door de lage tarieven is Fiber in veel gevallen tientallen procenten goedkoper dan reguliere aanbieders van glasvezel. Onbeperkt bellen kan al vanaf 9,95 euro per maand. De voordeligste optie zijn de alles in een pakketten, beschikbaar vanaf 44,95 euro per maand. Jouw huidige contract kan eenvoudig worden beëindigd door de gratis overstaphulp. Bij meerdere onafhankelijke prijsvergelijkers komt deze aanbieder van glasvezel als beste uit de bus. In Nederland maken meer dan 2 miljoen mensen gebruik van glasvezel. Doe de postcode check en kijk of glasvezel ook beschikbaar is op jouw adres. Naast de snelheid is glasvezel ook energie zuiniger dan regulier internet. De contracten hebben een loopduur van 12 of 24 maanden. Heb jij twee linkerhanden maak dan gebruik van de installatieservice. De eenmalige aansluitkosten bedragen 49,95 euro. Dit bedrijf is ook te volgen via onder meer Google Plus en Facebook.

Bedankt voor de televisie

Ervaring van Wilfried, toegevoegd op 11 september 2014

De televisie staat prachtig. Eindelijke een LED tv in huis en nog gratis ook dankzij Fiber Nederland

Monteur super aardig

Ervaring van Marloes Dijkstra, toegevoegd op 30 augustus 2014

Omdat ik zelf niet handig ben heb ik gebruik gemaakt van de monteur. Deze was superaardig en snel waardoor ik nu lekker kan internetten, veel sneller dan voorheen. Fiber en vooral de monteur, hartelijk bedankt.

Wanneer beschikbaar?

Ervaring van van Woerkem, toegevoegd op 17 juli 2014

Kunnen jullie vertellen wanneer glasvezel internet beschikbaar is in Den Bosch, wijk Maaspoort?

Graag annuleren

Ervaring van W.P de Jong, toegevoegd op 10 februari 2014

Ik heb Fiber afgesloten op jullie website. Mijn man verteld zojuist dat hij al bij UPC internet heeft besteld. Gaarne mijn bestelling annuleren.

» Fiber Review

Mijn ervaring plaatsen