Fiets-fun ervaringen en beoordelingen

Fiets-fun organiseert fietstochten over heel Europa. Een rondtocht door Berlijn, Parijs en andere grote steden is allemaal mogelijk bij fiets-fun.nl. Op de fiets kun je immers de leukste ervaringen beleven! Heb jij interesse in het bekijken van beoordelingen voordat je een fietstocht afneemt bij Fiets-fun.nl? Kijk hier.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Fiets-fun

Fiets-Fun bestaat sinds 1996 en organiseert fietsvakanties voornamelijk in Nederland maar ondertussen ook in de rest van Europa zoals Denemarken, Zweden, Spanje, Frankrijk en tal van andere bestemmingen. Ondertussen hebben ze ook al in Indonesië en Suriname een aantal fietsroutes erbij genomen.
Zij bieden deze fietsroutes aan met bijhorend verblijf zoals hotels, campings en huisjes.
Fietsen en Camping kan je in Nederland, Denemarken, Duitsland/Zwitserland, Spanje, Frankrijk en Italië.
De arrangementen met huisjes zijn er speciaal in Frankrijk en Denemarken. Met huisjes bedoelen ze in Denemarken speciale Deense Cottages en in Frankrijk de Franse Mobilhomes.
De andere fietsarrangementen worden met een verblijf in een hotel aangeboden.
Op hun homepage zie je dat Fiets-Fun nog steeds op zoek is naar medewerkers om deze fietstochten of fietsreizen te begeleiden. Zij zoeken ook nog een aantal bagagedragers die de bagage van de fietsers naar de volgende bestemming kan brengen. Ook controle van de tenten en dergelijke zit in deze jobinhoud.
Een fietsvakantie bestellen kan via de site.

» Fiets-fun.nl Review

Mijn ervaring plaatsen