Fietsenwinkel.nl ervaringen en beoordelingen

Of je nu op zoek bent naar elektrische fietsen, kinderfietsen of fiets accessoires: bij fietsenwinkel.nl kun je het vinden. Je bent slechts een klik verwijderd van leuke ervaringen op een fiets. Je kunt met een fiets op fietsvakantie gaan of hem dagelijks gebruiken voor bijvoorbeeld je werk. Weten waar je shopt? Bekijk hier recente beoordelingen voor fietsenwinkel.nl.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Fietsenwinkel.nl

Fietsenwinkel.nl is de grootste fietsenwinkel van Nederland. Deze online fietsenwinkel is een klasse apart. Fietsen verkopen via internet is niet moeilijk. Echter de juiste service bieden is niet voor iedereen weggelegd. Een heel pakket aanbieden tegen de scherpste prijs is iets wat u op de website van fietsenwinkel.nl kunt vinden.

Service
Een fiets online kopen en daarbij de service krijgen die u verwacht daarvoor moet u bij fietsenwinkel.nl zijn. Fietsenwinkel.nl heeft negen service punten in Nederland en ongeveer 30 monteurs. Fietsenwinkel.nl staat garant voor de beste service in Nederland.

Fietsen
U kunt bij fietsenwinkel alle soorten fietsen kopen. Of het nu een oma- of een vakantiefiets is u vindt het op de website. Ook is er een groot aanbod kinder-, race- en bakfietsen. Zij worden naar een bijpassende lichaamslengte afgeleverd. Het aantal merken waaruit u wilt kiezen is zeer uitgebreid.

Betaal mogelijkheden en levering
Er zijn veel betaalmogelijkheden die u kunt gebruiken om de bestelling af te ronden. Wanneer een bestelling voor 17.00 uur wordt gedaan, en de fiets voorradig is, wordt hij de volgende dag afgeleverd.

» Fietsenwinkel.nl Review

Mijn ervaring plaatsen