Fietsuniek.nl ervaringen en beoordelingen

Fietsen voor iedere gelegenheid vind je bij Fietsuniek.nl. Fietsen voor dames, heren, kinderen en verschillende sportfietsen bezorgen jou de leukste ervaringen. Voor beoordelingen over fietsuniek.nl kun je terecht bij onze website. Je vind er verschillende beoordelingen van andere klanten die hebben gewinkeld bij Fietsuniek.nl. Zo kom je meer te weten over fietsuniek.nl.

Mijn ervaring plaatsen

Over Fietsuniek.nl

Nederland staat bekend als een echt fietsland, en dat kun je ook wel begrijpen als je ziet dat bijna iedereen wel een fiets heeft en deze regelmatig gebruikt. Wanneer je een nieuwe fiets nodig hebt zijn er veel winkels waar je naartoe kunt, maar fietsen zijn nou eenmaal prijzig. Daarom is er fietsuniek.nl! Deze webwinkel koopt groots in waardoor ze veel lagere prijzen kunnen bieden dan de meeste fietsenwinkels. En over bezorg kosten hoef je je ook geen zorgen te maken, alle fietsen worden namelijk gratis bij je thuis geleverd! fietsuniek.nl heeft een heel wijd assortiment, zo vindt je er alles van kinder- , oma-, moeder-, dames- en herenfietsen tot vouw- en bakfietsen.
Fietsuniek.nl heeft het webshop keurmerk, dit betekend dat je hier met een gerust hart je aankopen kunt doen.
Natuurlijk is een fiets vaak niet compleet zonder een paar leuke en vooral ook handige accessoires, daarom kun je via deze webwinkel nu ook bellen, fietstassen, kratten, kinderzitjes en nog veel meer bestellen.

Vakmanschap en service

Ervaring van Ed Beuk, toegevoegd op 27 mei 2018

We kwamen bij FietsUniek om twee fietstassen voor onze pas elders aangeschafte e-bikes te kopen. De verkoper (Edwin) vroeg of we tevreden waren. Zij verkochten die fietsen namelijk ook. Eigenlijk waren we dat niet en hij bood ons aan de Kalkhoff Jubilee eens te proberen. Nou dat hebben we geweten, dat was pas echt een e-bike. Tja, maar wat nu, we kregen een zeer fair bod en hoewel het natuurlijk "pijn" deed besloten we ter plekke er toch maar op in te gaan. Per slot van rekening willen we net als met onze vorige fietsen (Giants) er weer zo'n 10 jaar mee op pad kunnen. Dus nu even slikken, snel vergeten en weer gaan genieten. Wat een mazzel met zo´n zaak die zó meedenkt en zo´n top service geeft.

heel aardig en superservice

Ervaring van Bas33, toegevoegd op 23 september 2016

supersnelle en heel vriendelijke service, we wisten wat we wilden en werd goed op gereageerd. Binnen de afgesproken tijd kondn wij onze fietsen ophalen, helemaal top!

Prima bike

Ervaring van Brenda, toegevoegd op 16 september 2014

De bezorger was iets te vroeg, gelukkig was ik al thuis van mijn werk. Fiets in elkaar zetten was niet moeilijk ook al ben ik niet heel handig. Heb de fiets nu 1 maand en hij zoeft over het fietspad.

Degelijke fiets

Ervaring van Brammetje, toegevoegd op 28 april 2014

Prima fiets, makkelijk in elkaar te zetten en hij fiets als een zonnetje.

» Fietsuniek.nl Review

Mijn ervaring plaatsen