Firewallshop.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Firewallshop.nl en lees of deze webwinkel betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Firewallshop

Firewallshop.nl is een ervaren online webwinkel die gespecialiseerd is in het aanbieden van netwerkbeveiliging en VPN en dit aan een zo laag mogelijke prijs.

Firewall Shop bezit al enkele jaren over de nodige ervaring omtrent netwerkbeveiliging. Zo zullen alle problemen en vragen over de beveiliging van jouw netwerk en VPN kunnen oplossen. Dit kan zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Je kan bij hun terecht voor het aankopen van firewalls, UTM firewalls en S SSL VPN. alle producten zijn van hoogstaande merken (bijvoorbeel Dell, Watchguard, Fortinet...) zodat u de nodige kwaliteit ontvangt.

Elke bestelling die u afrondt bij Firewall Shop zal gratis verzonden worden ongeacht de waarde van het pakket. Dit is een mooie extra. Je krijgt ook een code waarmee je het pakketje online kan opvolgen. Binnen enkele werkdagen zal je het pakketje in ontvangst mogen nemen.

Als je vragen hebt over de producten dan kan je ook altijd de klantendienst contacteren. Dit kan je via e-mail of telefonisch doen.

Ervaring van Pim, toegevoegd op 8 juli 2015

Prima winkel, uitgebreid advies gekregen voordat ik de aankoop ging doen.

» Firewallshop Review

Mijn ervaring plaatsen