Fitness-geest ervaringen en beoordelingen

Wil je ervaringen van anderen lezen over fitness-geest? Maak hier dan nu gebruik van. Je krijgt een goed beeld van de mogelijkheden als je hier de beoordelingen van anderen door gaat nemen. Kom hier daarom nu meer te weten over de service.

Mijn ervaring plaatsen

Over Fitness-geest

Fitness-geest.nl is de online referentie voor al je fitnessbenodigheden. Sinds 2014 maakt Fitness-Geest onderdeel uit van het keurmerk Sports-Geest. Dit groeiende bedrijf staat garant voor een snelle dienstverlening en een kwaliteitsvol aanbod. Het assortiment op Fitness-Geest wordt steeds herzien en aangepast indien nodig. Door je aan te melden op de nieuwsbrief, blog of Facebook, Twitter of Google word je op de hoogte gesteld van eventuele wijzigingen in het aanbod of de laatste sales.

De webshop maakt gebruik van een geavanceerde zoekfunctie die je wegwijs maakt doorheen de meer dan 750 A-producten die je op deze website vindt. Om een hoge klantentevredenheid te waarborgen, maakt Fitness-geest gebruik van reviews die door de klanten zelf worden aangebracht. Zo weet je meteen of Fitness-geest de gemaakte beloften inlost.

Fitness-geest.nl biedt je ook enkele voordelen aan. De webshop werkt nauw samen met drie fysieke sportwinkels in Roelofarendsveen, ‬ôs-Gravenzande en Nieuw-Vennep zodat je je bestellingen gratis kan afhalen, retourneren of ruilen. Als je voor 16:00 bestelt, wordt bovendien je pakje nog de volgende dag afgeleverd.

Zoek niet verder naar een betere fitness webshop in Nederland, je bent er al.

Ervaring van S, toegevoegd op 2 december 2014

Duidelijke winkel en goede prijzen

Ervaring van MEes, toegevoegd op 20 januari 2014

Bezorging was snel, zat nog een kortingscode bij voor volgende bestelling.

» Fitness-geest Review

Mijn ervaring plaatsen