Fitnessapparaat.nl ervaringen en beoordelingen

Fit blijven? Je kunt bij deze webwinkel je eigen apparaten kopen en je kunt er voedingsproducten vinden. Zo kun je je eigen kleine gym beginnen, helemaal voor jezelf! Je kunt de ervaringen die anderen gehad hebben met deze webshop en hun producten vinden in de reviews die zij geschreven hebben. Bekijk ook eens de beoordelingen.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Fitnessapparaat.nl

Het aanbod van Fitness Apparaat is is zeer groot en uitgebreid. Je vindt er fitness artikelen, fitnessapparatuur, voeding, kleding, sportartikelen, accessoires, crossfit, krachttraining...

Fitness Apparaat is aangesloten bij het Q Shop Keurmerk. Dit wil zeggen dat Fitness Apparaat voldoet aan de eisen opgelegd door het kenmerk. Hierdoor heeft de consument een waarborg dat zij namelijk te maken hebben met een uitstekende en betrouwbare onderneming. Je kan er dus met volle vertrouwen een aankoop doen.

Elke bestelling tot 31 kilo zal verzonden worden via DPD. Indien ene bestelling 50 kg bedraagt kan deze opgesplitst worden. Er zijn verschillende tarieven voor de verzending. Een bestelling van 0 to 10 kg kost 6,00 euro om te verzenden, 11 tot 30 kg kost 10,00 euro en 31 tot 50 kilo kost 30 euro. Pakketten van meer dan 31 kg (vb. hometrainers, loopbanden...) worden geleverd door de leverancier. De leveringstijd bedraagt enkele werkdagen. Wordt de levering door de transporteur uitgevoerd dan wordt er een tijdstip afgesproken voor de levering.

» Fitnessapparaat.nl Review

Mijn ervaring plaatsen