Fitnessdelivery.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Fitnessdelivery en lees of deze webshop betrouwbaar en veilig is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Fitnessdelivery

Je kan bij Fitnessdelivery terecht voor al de artikelen die je nodig hebt voor het fitnessen. Om te beginnen verkopen ze de grote fitnesstoestellen. Denk hierbij aan een halterbank of een rugtrainer. Naast de grote apparaten kan je ook kleine fitnessapparaten krijgen bij Fitnessdelivery zoals: buiktrainers, handtrainers, fitnessmatten, springtouwen, minifietsen en yoga-artikelen. Ook heeft Fitnessdelivery veel verschillende halters en gewichten in het assortiment. Ook cardio apparatuur, zoals hometrainers, loopbanden en roeitrainers, hebben ze in het assortiment. Verder kan je ook boksartikelen en sportvoeding bestellen bij Fitnessdelivery. Ze bieden ook complete fitness sets aan, zoals krachtsets, bodypumpsets en aerobicsets.

Bij een bestelling van €75,- of meer worden de artikelen gratis thuisgestuurd. Fitnessdelivery levert alleen artikelen met hoge kwaliteit. Alle artikelen die je kan bestellen worden ook in sportscholen gebruikt. Na je bestelling heb je nog 60 dagen bedenktijd. Op fitnessdelivery.nl kan je veilig betalen met bijvoorbeeld iDeal, Credit Card, vooraf betaling, PayPal of via Rembours. Fitnessdelivery heeft het thuiswinkel waarborg keurmerk.

Tunturi Cardio Fit mini bike M35

Ervaring van Hans Michels, toegevoegd op 10 mei 2020

Zaterdag besteld, Zondag betaald en Maandag door Fitnessdelivery gepost. Woensdag zoals afgesproken in huis. Tunturi M35 was een stuk goedkoper als bij andere aanbieders. Dus wij vinden het een Super Shop!!!

Tunturi Cardio Fit mini bike M35

Ervaring van Hans Michels, toegevoegd op 6 mei 2020

Zaterdag besteld, Zondag betaald, Maandag kregen wij bericht dat het artikel al gepost was. Woensdag, zoals afgesproken geleverd. Goede prijs, bij andere aanbieders duurder. Super Shop!!!

Ervaring van Rob en Maris, toegevoegd op 8 januari 2015

Levering was snel, laagste prijs die ik kon vinden, een tevreden klant.

Ervaring van Inge, toegevoegd op 6 december 2014

De hometrainer was snel in huis, in elkaar zetten heeft mijn man 3,5 uur over gedaan, maar nu staat hij en doet het perfect.

» Fitnessdelivery Review

Mijn ervaring plaatsen