Flapoorstickers.nl ervaringen en beoordelingen

Flaporen kunnen lastig zijn, maar lang niet iedereen durft een operatie aan. Daarnaast kost een operatie veel geld. Op de website flapoorstickers kan je zelf je oren corrigeren met speciale stickers. Ben je benieuwd of dit nu echt helpt? Lees dan de ervaringen en beoordelingen van klanten die je voor geweest zijn.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Flapoorstickers.nl

Geen last meer van flaporen met de flapoorstickers van Otostick.

Otostick is van origine een Spaans product dat in Nederland en België via de website Flapoorstickers.nl eenvoudig kan worden besteld. Met de transparante, hypoallergene siliconestickers corrigeer je je flaporen vrijwel onzichtbaar en pijnloos door ze tegen je hoofd te plakken. Een doosje Otostick bevat 8 stickers waarmee je ongeveer een maand kunt doen. Een setje stickers blijft bij normaal gebruik een week plakken. De huid moet bij het aanbrengen van de stickers goed schoon, droog en vetvrij zijn. Douchen, zwemmen of sporten hebben geen invloed op het gebruik. Ook voor brildragers zijn de stickers effectief.

Hoewel de flapoorstickers de oren niet blijvend corrigeren, vormen ze een goed alternatief voor een dure flapoorcorrectie of â€' operatie. Bestel je meerdere doosjes, dan worden de kosten per doosje lager. Een aantal belangrijke gebruiksaanwijzingen is te vinden op de website van Flapoorstickers. De website voorziet in een eenvoudige bestelprocedure en er kan op verschillende manieren betaald worden.

» Flapoorstickers.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Flapoorstickers.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews