Flinndal ervaringen en beoordelingen

Vitaminnen houden je lichaam gezond en bij Flinndal kan je zelf je dagelijkse dosis vitaminen bestellen. Maar wat is jouw ervaring met de eiwitten shakes of dagelijkse dosis vitaminen? Op onze website lees je de ervaringen en beoordelingen van andere die een bestelling hebben geplaatst in de shop.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Flinndal.nl

Bij Flinndal bestel je gemakkelijk voedingssupplementen die met brievenbuspost mee kunnen. Dit geeft allereerst al het voordeel dat je niet thuis hoeft te zijn voor de postbezorger. Daarnaast kost het je geen hoge verzendkosten.

De producten van Flinndal worden geleverd in een stevige verpakking met praktische hersluitbare strip. Het assortiment is zeer ruim. Op de website staat bij elk product een uitgebreide omschrijving en het gebruiksadvies. Er staat ook bij vermeld of het product geschikt is voor vegetariërs.

De hele opzet van website is rustig en overzichtelijk. Je kunt bij Flinddal op verschillende manieren betalen, daarnaast draagt deze unieke winkel het Waarborgkeurmerk van Thuiswinkels. Hierdoor ben je verzekerd van betrouwbaarheid en deskundige antwoorden wanneer je vragen hebt. Bovendien kun je kosteloos retourneren, wanneer je achteraf niet tevreden bent met je bestelling.

Zodra je een product bij Flinndal hebt besteld, wordt de speciale service Herhaalgemak aangeboden. Hierdoor hoef je je niet meer af te vragen wanneer je een nieuwe voorraad zou moeten bestellen. Bij Herhaalgemak ontvang je telkens een voorraad voor een kwartaal.
Je kunt je over de aankomende bezorging laten informeren via een e-mail alert. Ook kun je gemakkelijk weer opzeggen, wanneer je voorlopig voldoende voorraad hebt of om een andere reden een pauze wilt inlassen.

Verder vind je op de website toegankelijke tests om uit te zoeken welk supplement het beste bij jou persoonlijk past. Daarnaast is er een pagina vol met linken naar klantenervaringen. Je wordt vanzelf geïnspireerd, zodra je de website van Flinndal alleen al opent!

» Flinndal.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Flinndal ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews