Flixbus ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Flixbus en lees of deze aanbieder betrouwbaar en veilig is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Flixbus

Op de website van flixbus.nl kun je busreizen boeken naar veel (middel)grote steden in Europa. De nadruk ligt echter op Duitse bestemmingen. Het in 2011 in München opgerichte FlixBus is ontstaan op het moment dat het spoorwegmonopolie op langeafstandsreizen in Duitsland kwam te vervallen. In het totaal heeft flixbus.nl de beschikking over meer dan 1.500 bussen.
Dat het bedrijf Duitse wortels heeft blijkt direct uit de website, die kun je absoluut 'Gründlich' noemen. De focus ligt op veiligheid, comfort en betaalbaarheid. Voor de prijs van twee bioscoopkaartjes brengt FlixBus je al van Amsterdam naar Parijs. Om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen nemen de chauffeurs van flixbus.nl regelmatig deel aan rijvaardigheidscursussen.
Het boeken van een busreis werkt zeer efficiënt, zeg maar gerust: Duits. Meer dan het invullen van de bestemming, de vertrekplaats en de reisdatum hoef je niet te doen. Hierna geeft de website je een overzicht van de verschillende mogelijkheden. Het reserveren van een stoel doe je vervolgens met één enkele muisklik.

» Flixbus Review

Mijn ervaring plaatsen

Flixbus ervaringen en reviews

Bekijk alle reviews