Flowerservice ervaringen en beoordelingen

Bloemen kun je kopen bij Flower Service. Speciale herfstboeketten en kerstboeketten kun je ook hier vinden. Voor iedere gelegenheid een mooi boeket! Voordat je een leuk boeket koopt bij Flowerservice kun je beter eerst de beoordelingen en de ervaringen van andere klanten lezen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Flowerservice

Flowerservice is een online bloemenspecialist. Door hun specialiteit kunnen ze je een versheid garanderen van 5 dagen! Het assortiment is zeer divers zo kan je er bloemen kopen, maar ook bloemstukken, cadeautjes, wijnen, knuffels, bonbons, grafwerken... Voor elke gelegenheid (Moederdag, Valentijn, Sinterklaas...) vind je een passende bloem of cadeau bij Flowerservice. Iedere bestelling zal geleverd worden in een prachtige geschenkverpakking.

Wist je dat Flowerservice ook lid is van het Thuiswinkel Organisatie? Dankzij deze organisatie heb jij als consument een garantie dat je te maken hebt met een goede en betrouwbare webwinkel!


Bij iedere bestelling zal je 7,95 euro verzendkosten betalen. Je ontvangt een code waarmee je het pakketje online kan controleren. Je krijgt ook een informatief tijdstip wanneer je het pakketje mag verwachten. Normaal gezien duurt de levering 1 werkdag.

Als je vragen hebt over een bepaald bloemstuk of je zou graag een offerte willen dan staat de helpdesk voor je klaar! Je kan hun telefonisch of via e-mail bereiken, en zij helpen je dan verder.

Ervaring van Hendriks, toegevoegd op 10 oktober 2014

Wij bestellen als bedrijf enkele keren per maand bij Flowerservice.nl Bloemen zijn van hoge kwaliteit en blijven lang in bloei staan.

Blije schoonmoeder

Ervaring van Mikkel, toegevoegd op 1 augustus 2014

Mijn schoonmoeder had ons huis gepoetst tijdens de vakantie, Als dank een boekt besteld bij Flowerservice die goed in de smaak viel.

» Flowerservice Review

Mijn ervaring plaatsen