Flowtracksurf ervaringen en beoordelingen

Op flowtracksurf kun jij gave surflocaties in Spanje en Frankrijk vinden en informatie vinden over surfen in het algemeen. Top surf ervaringen kun je dus vinden op deze website. Wil jij beoordelingen bekijken van deze website? Zo kun je zeker weten dat dit een goede website is. Het is altijd fijn om zeker te zijn, toch?


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Flowtracksurf

De gebroeders Wilson van de legendarische Beach Boys bezongen het in de jaren zestig al. Surfen is een feest. 'Surfen' betekent eigenlijk rijden. Maar dan op de golven en de branding. Rondom surfen is een totaal eigen cultuur ontstaan. Het surfwereldje is vrijgevochten en heeft zijn eigen taal en gebruiken. De surfcultuur lijkt eigenlijk het meest op die van de hippies in de jaren zestig. Vrijheid, blijheid en vrede.

Leef jij voor het surfen en heb je plannen om ook tijdens jouw vakantie op de golven te rijden? Ga dan eens of moet je zeggen surf eens naar de site van het Belgische bedrijf flowtrack. Men biedt geheel verzorgde surfvakanties aan. Je kunt kiezen voor een surf camp.
Je slaapt dan op een camping in een tent. Wil je het allemaal wat luxer? Dat kan ook: er zijn zelfs luxe strandvilla's te boeken!

De keuze is beperkt tot slechts twee landen: Frankrijk en Spanje. Wellicht wordt dat in de toekomst verder uitgebreid. 'Ride the waves' met flowtracksurf.nl!

» Flowtracksurf Review

Mijn ervaring plaatsen

Flowtracksurf ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews