Foka.nl ervaringen en beoordelingen

Op deze website kun je alles wat je nodig hebt voor je fotografeer hobby vinden. Objectieven, camera’s en statieven: je vind het allemaal bij Foka. Goede ervaringen die voormalige klanten hebben gehad met Foka lezen? Bekijk hun beoordelingen hier. De laatste recensies staan altijd bovenaan de lijst.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Foka.nl

Op de website van foka.nl kun je terecht voor het aanschaffen van fotocamera’s, televisie, audio en videoapparatuur. Het is een betrouwbare specialist. Je kunt de producten online kopen maar ook in de winkel. Ze hebben een breed assortiment van veel verschillende topmerken.

Producten kopen
Je kan er de juiste camera kopen voor de topmerken DSLR of compacte systeemcamera’s en objectieven. Ook voor flitsers en andere accessoires ben je aan het juiste adres. Je kunt zowel online als in de winkel het juiste advies krijgen. Wanneer je besluit het product aan te schaffen krijg je een zeer scherpe kassakorting. Dit geldt natuurlijk ook voor alle andere producten die je wilt aanschaffen. Wanneer je advies vraagt krijg je dat van een gedreven medewerker die weet waar hij over praat. De vakkennis is groot van de medewerkers.

Aandachtspunten
De winkel is 7 dagen per week open en alles wat geleverd wordt is er op voorraad. Je kunt zelf eventueel de bezorg dag bepalen en het tijdvak waarop het product moet worden afgeleverd. De verzending is altijd gratis. Alle prijzen die vermeld staan zijn inclusief BTW. Er zijn verschillende betaalmogelijkheden zowel voor het online kopen als in de winkel.

» Foka.nl Review

Mijn ervaring plaatsen