Foka.nl ervaringen en beoordelingen

Op deze website kun je alles wat je nodig hebt voor je fotografeer hobby vinden. Objectieven, camera’s en statieven: je vind het allemaal bij Foka. Goede ervaringen die voormalige klanten hebben gehad met Foka lezen? Bekijk hun beoordelingen hier. De laatste recensies staan altijd bovenaan de lijst.

Mijn ervaring plaatsen

Over Foka.nl

Op de website van foka.nl kun je terecht voor het aanschaffen van fotocamera’s, televisie, audio en videoapparatuur. Het is een betrouwbare specialist. Je kunt de producten online kopen maar ook in de winkel. Ze hebben een breed assortiment van veel verschillende topmerken.

Producten kopen
Je kan er de juiste camera kopen voor de topmerken DSLR of compacte systeemcamera’s en objectieven. Ook voor flitsers en andere accessoires ben je aan het juiste adres. Je kunt zowel online als in de winkel het juiste advies krijgen. Wanneer je besluit het product aan te schaffen krijg je een zeer scherpe kassakorting. Dit geldt natuurlijk ook voor alle andere producten die je wilt aanschaffen. Wanneer je advies vraagt krijg je dat van een gedreven medewerker die weet waar hij over praat. De vakkennis is groot van de medewerkers.

Aandachtspunten
De winkel is 7 dagen per week open en alles wat geleverd wordt is er op voorraad. Je kunt zelf eventueel de bezorg dag bepalen en het tijdvak waarop het product moet worden afgeleverd. De verzending is altijd gratis. Alle prijzen die vermeld staan zijn inclusief BTW. Er zijn verschillende betaalmogelijkheden zowel voor het online kopen als in de winkel.

Ander model geleverd dan besteld

Ervaring van Arian, toegevoegd op 9 oktober 2018

Snelle keurige levering alleen jammer dat niet gecommuniceerd is dat een ander dan het bestelde type zou worden geleverd. Ik ga er van uit dat het geen verschil maakt maar had het graag vooraf geweten dat een type voor de Oost Europese markt zou worden geleverd. Had bovendien in een email expliciet gevraagd of het een voor de Nederlandse markt bestemd type betrof. Dit zou het geval zijn.

Smart tv

Ervaring van Harry, toegevoegd op 1 juni 2018

De levering was de volgende dag geleverd wat ze ook hadden beloofd zeer tevreden over mijn smart tv dit was mijn eerste ervaring met dit bedrijf .het is mij goed bevallen en zou zeker weer iets bestellen als ik iets nodig heb

Snelle levering

Ervaring van Marcel Consten, toegevoegd op 17 januari 2018

Zeer snelle levering van mijn Lenco L90 platenspeler. Gisteravond besteld bij Bol.com en vanmorgen al geleverd. Tevens een bestel mail van Foka gekregen.Prima toch, ga je toch zeker zelf niet mee shouwen" toch". Alleen staat er niets bij om te retouneren, indien er iets aan de hand mocht zijn.

Snelle levering

Ervaring van Marcel Consten, toegevoegd op 17 januari 2018

Zeer snelle levering van mijn Lenco L90 platenspeler. Gisteravond besteld bij Bol.com en vanmorgen al geleverd. Tevens een bestel mail van Foka gekregen.Prima toch, ga je toch zeker zelf niet mee shouwen" toch". Alleen staat er niets bij om te retouneren, indien er iets aan de hand mocht zijn.

uiteindelijk helemaal goed gekomen

Ervaring van Mirjam van Hoeven, toegevoegd op 23 december 2017

Drie weken geleden heeft mijn moeder via de webshop van foka/ camera express een t.v. gekocht. Helemaal blij, omdat ze rond de kerst mooie en leuke programma's kon bekijken. Toen we de t.v. voor haar wilden installeren, kwamen we erachter dat de tv kapot was. Dat was niet leuk, want dat hadden we niet aan de doos kunnen zien. Het heeft ons twee en een halve week gekost voordat we ECHT gehoord werden. Graag zou ik mijn ervaringen en verbeterpunten met managers van foka willen delen,dit om andere mensen te besparen waar wij tegen aan zijn gelopen. Ik zal hier nu verder niet over uitweiden. Uiteindelijk is het tv probleem goed, vriendelijk en klantvriendelijk voor ons opgelost. Dit door 1 klantgerichte medewerker van foka. Heel veel dank hiervoor.

binnen één dag

Ervaring van j.v.buijten, toegevoegd op 14 november 2017

Gisteren besteld en vandaag kijk ik al tv. Duidelijke snelle en duidelijke bestelprocedure, Direct een bevestiging ontvangen. Order direct doorgestuurd naar de pakketdient die 12 uur later voor de deur stond. Goed product. Goed verpakt en speelt voortreffelijk. Door Foka snel en correct geholpen.

Goede service

Ervaring van Richard, toegevoegd op 31 juli 2017

Een goed advies gekregen, snelle bezorging. Via de website eerst georiënteerd, daarna contact gehad met een medewerker die mij goed heeft geadviseerd. Het was een scherp aanbod.

Top geregeld

Ervaring van Dees, toegevoegd op 26 juli 2017

Mijn bestelde artikel, mooi ingepakt, verzorgd aangekomen op mijn adres Dus ik zou zo weer bestellen bij jullie Nu even niets nodig maar jullie naam is er eentje om te onthouden!

Fantastisch

Ervaring van Fons de Waal, toegevoegd op 16 juli 2017

Heb via Bol.com donderdagavond 13 juli 2017 een scanner (Canon CanoScan LiDE 120 zwart) besteld; FOKA leverde deze op zaterdag 14 juli 2017 om 15.00 uur per POST.NL! Apparaat werkt prima. Stipte levering - men doet hier zijn woord gestand! Hulde!!! Fons de Waal, Amsterdam fjmdewaal@gmail.com

LG LED 32 inch tv

Ervaring van M. de Jong, toegevoegd op 2 mei 2017

Toestel wat wij zochten vonden wij bij Foka.nl Snelle afhandeling en voor een goede prijs een mooi toestel gekocht. Dik tevreden.

De beste prijs met de beste service

Ervaring van Jip buurman, toegevoegd op 28 maart 2017

Ik heb online, de Samsung UE49KU6400 besteld bij Foka. Deze TV heeft op hardware.info de prijs voor "beste 4K tv onder 1000 euro" en dat was voor mij de reden om te kiezen voor dit model. Na lang rondzoeken kwam ik uit bij Foka, ze schelen nauwelijks met de goedkoopste "internet-only" winkels (foka heeft ook een fysieke winkel) en bieden daarnaast ook nog eens 3 jaar "extra" garantie waardoor ik dus 5 jaar garantie heb zonder meerprijs. Foka heeft daarnaast een zeer servicegerichte klantenservice, Als ik ze bel. dan nemen ze graag de tijd om mij te helpen met mij vragen. Dit is echt een zaak die er moeite voor doet om je in de toekomst terug te laten komen. Daarnaast hebben ze me goed op de hoogte gehouden bij het gehele bestel proces, zo taste ik niet in het duister waar mijn bestelling uit hing. Kortom, een zeer goede service waar ik in de toekomst zeker terug zal komen!

Niet de goedkoopste

Ervaring van Marco, toegevoegd op 4 september 2014

Wilde een videocamera hier kopen, maar na wat meer speurwerk bleek het hier duurder te zijn dan de concurrent

Perfect

Ervaring van Lizzy, toegevoegd op 31 juli 2014

na 2 dagen was mijn bestelling in huis. De producten hebben een goede kwaliteit en de garantie is scherp. Door de goede service gaan we zeker meer kopen bij Foka.

Snel en verzorgd

Ervaring van Kristel, toegevoegd op 11 maart 2014

De spullen worden op een perfecte nette en vriendelijke manier vervoert. Daarnaast is de levering snel.

» Foka.nl Review

Mijn ervaring plaatsen