Fokkido ervaringen en beoordelingen

Ervaringen heb je in allerlei soorten en maten. Je hebt goede en slechte. Ben jij op zoek naar beoordelingen van de website Fokkido, waar je kinderspeelgoed, prullenbakken en keukenartikelen kunt kopen? Bekijk dan eens goed onze website. Je kunt er alle reviews over Fokkido bekijken voordat je er iets koopt.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Fokkido

Bij fokkido.nl kun je terecht voor een breed assortiment aan bekende merk artikelen en dat voor lage prijzen. Zo verkopen ze bijvoorbeeld het "complete assortiment van playmobil en lego".
Op de homepagina kun je een keuze maken uit "playmobil", "lego", "egg helmets", "wesco", "wesco cookware", "vipp", "bodum", "sigg", "joseph joseph", "illy" en "casa bugatti".
Kies je hier voor "playmobil" dan kun je op de volgende pagina aan de rechterkant een "merk", "trefwoord", o.i.d. invoeren om te zoeken.
Links op de pagina zie je het assortiment van playmobil waaruit je kunt kiezen zoals : "boerderij", "brandweer" en "bouwplaats". Bovenaan deze lijst vind je een link naar de pagina met "aanbiedingen" en een link naar de pagina met "nieuw van playmobil".
Als je hier een keuze maakt kun je vervolgens nog filteren op prijs en dan zie je afbeeldingen van de verschillende artikelen playmobil. De prijs staat direct vermeldt en je ziet ook of het artikel op voorraad is.
De bestelde artikelen kunnen worden thuisbezorgd of je kunt ze ophalen bij een afhaaladres in Waalwijk.

» Fokkido Review

Mijn ervaring plaatsen