Folux ervaringen en beoordelingen

De specialist voor je studio-apparatuur’ is de slogan van Folux. En inderdaad, je kunt er alles vinden voor een fotografeer studio. Camera’s, flitsers en fotolijsten: Folux heeft het. Wil jij weten of anderen goede ervaringen of juist slechte hebben gehad met deze webshop? Je kunt hun beoordelingen op onze website bekijken.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Folux

Op de website van folux.nl kunt u terecht voor alle soorten studio apparatuur. Folux is de specialist voor de producten die nodig zijn bij product- en portretfotografie. Alle denkbare materialen die u hierbij nodig heeft kunnen, als ze besteld zijn, snel afgeleverd worden.

Producten
Folux is de importeur van verschillende merken waaronder die van Menik en Aputure. Doordat Folux rechtstreeks inkoopt is de prijs/kwaliteit ongekend laag.

Levering
Doordat Folux altijd uit eigen voorraad levert kunnen de producten die voor 15.00 uur besteld zijn na een werkdag worden afgeleverd. Ook de leveringen naar België zullen over het algemeen binnen een werkdag worden afgeleverd, soms twee.

Bezichtigen
U kunt de producten die u wilt aanschaffen ook bezichtigen. Hierbij kunt u de juiste adviezen krijgen voordat u de producten aanschaft. De winkel in Hoogeveen is van maandag tot en met vrijdag geopend. Wanneer u online wilt kopen en toch nog een vraag heeft kunt u dat telefonisch doen of per e-mail. U zal dan door een gedreven medewerker, die kennis van de producten heeft, worden geholpen.

» Folux Review

Mijn ervaring plaatsen

Folux ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews