Fonq ervaringen en beoordelingen

‘Het eigentijdse webwarenhuis’ Fonq heeft alles voor comfortabel wonen en heeft ook een groot assortiment aan cadeaus en lifestyle & design producten. Heb jij wel eens slechte ervaringen gehad met het geven van cadeautjes? Dan zit je bij deze webwinkel helemaal goed. De beoordelingen liegen er niet om!

Mijn ervaring plaatsen

Over Fonq

Het is inmiddels ruim 26 jaar geleden dat de eerste Nederlander een bericht ontving uit Amerika. Internet heette toen nog het NSF net. Ergens in de eerste helft van de jaren 90 is de eerste online winkel ontstaan. Onderwijl is internet niet meer weg te denken uit onze samenleving. Ook het online shoppen zit in een sterke hausse. Mede ook omdat het aanbod steeds ruimer wordt en het servicepeil stijgt.

Hoe kun je fonq.nl eigenlijk omschrijven? Als je het een online warenhuis noemt dekt dat de lading eigenlijk wel. De webshop is in 2003 opgericht en verkoopt inmiddels maar liefst 35000 artikelen online. Werkelijk gigantisch!

Het assortiment is inderdaad heel groot. Of je nu iets voor de keuken, tuin, sport of gewoon een origineel cadeau zoekt. Op de site www.fonq.nl ga je het zeker vinden.

Fonq is in de tussentijd uit gegroeid tot een bedrijf met 150 medewerkers. Dan moet je wel iets goed doen natuurlijk! Fonq kan model staat voor de waarden van de moderne webshop: service, gemak en ruime keuze.

Leuke reclame

Ervaring van Inge, toegevoegd op 5 december 2014

Die reclame van jullie in het Twents superleuk

kortingscode Fonq

Ervaring van Esther, toegevoegd op 25 november 2014

Ik heb nog een kortingscode Fonq in de aanbieding graag mailen naar esther1986@.....nl dan stuur ik hem naar je toe

» Fonq Review

Mijn ervaring plaatsen