Fonteyn ervaringen en beoordelingen

Deze ‘outdoor living mall’ heeft alles voor in en om je huis zoals tuinhuisjes en tuinmeubelen. Zo kun je jouw tuin af maken en een eigenwijs tintje meegeven. Leuk! De ervaringen en beoordelingen van anderen lezen voordat je bij Fonteyn koopt? Je kunt ze op onze website vinden.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Fonteyn

De website fonteyn.nl is een site waarop je kunt kiezen uit 7 verschillende tuinspecialiteiten. Je hebt er een uitgebreide keus uit tuinmeubelen, tuinhuizen, zwembaden, veranda’s, spa’s, buitenkeukens en sauna’s. Het is het beste van het beste wat er geleverd wordt.

Kwaliteit
Naast de uitstekende kwaliteit van de producten die geleverd worden vindt je er ook de laatste trends en eventueel het eigen huismerk. Tuinmeubelen die men heeft worden onder andere gemaakt van teak, kunststof, RVS, staal of wicker. Tuinsets kunnen worden geleverd als loungesets met of zonder parasol.

De specialist
Fonteyn tuinmeubelen heeft een showroom oppervlakte van 35.000m2. Hier kun je gezellig door wandelen. De showroom is ingericht met tuinmeubelen en accessoires. Je wandelt door de mooie en sfeervol ingerichte impressietuinen. De medewerkers staan je allen graag op een vriendelijke en met veel kennis te woord. Zij hebben passie voor hun vak. Zij geven allen het beste advies dat je wilt horen.

Het afleveren
Fonteyn kan praktisch alles direct uit voorraad leveren. De producten zijn opgeslagen in een opslagkelder van 60.000 m3. Omdat ze zo’n grote opslagruimte hebben kunnen ze de meubels met grote aantallen inkopen en kunnen ze daardoor de verkoopprijs zo laag houden. Een bezoek is zeker de moeite waard.

» Fonteyn Review

Mijn ervaring plaatsen

Fonteyn ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews