Foopla ervaringen en beoordelingen

Bij Foopla kun je jouw mooiste foto‬ôs op plastic, hout en andere materialen laten afdrukken. Zo kun je een bijzonder cadeau maken of je kunt hem natuurlijk zelf houden. Ervaringen en reviews lezen waarin mensen vertellen over Foopla? Je kunt ze samen met hun beoordelingen hier vinden.

Mijn ervaring plaatsen

Over Foopla

Foopla.nl is een van de meest toonaangevende webwinkels voor kwaliteitsvolle fotogeschenken. Voor een mooie herinnering op een plaat aan je muur of op je kast ben je hier aan het juiste adres. Je hebt de keuze uit verschillende mogelijkheden: een foto op plexiglas, op aluminium, op forex of waarom niet op hout? Je kan de foto's in kleur bestellen, in sepia of in zwart-wit. Foopla.nl heeft nu ook een handige tool om je foto een mooi kleureffect te geven. Zo zijn je foto's nóg mooier! Ben je niet zeker of de resolutie van je foto goed genoeg is? Geen nood, het systeem geeft zelf aan wanneer je beter een foto van een hogere resolutie kiest om zo toch een kwalitatief beeld te verkrijgen. Laat je foto's niet langer stilletjes verdwijnen op je computer, maar leg dat ene moment (letterlijk) vast op een plaat en geniet ervan, dag in dag uit. Wij hopen je alvast snel te mogen verwelkomen op www.foopla.nl!

Ervaring van Aritha, toegevoegd op 17 september 2014

Fijn dat je achteraf kunt betalen omdat je altijd nog maar moet afwachten hoe de kwaliteit is. Bij foopla is de kwaliteit prima

dibond van Foopla

Ervaring van Hans de Jonge, toegevoegd op 8 september 2014

Mooi dibond afdruk

» Foopla Review

Mijn ervaring plaatsen