Fopshop ervaringen en beoordelingen

Feestartikelen en kleine cadeautjes kun je vinden bij Fopshop.nl. Zo kun je aankomen met een geinig cadeautje van Fopshop.nl of je kunt een feestje afmaken met de producten van deze webwinkel. De ervaringen en beoordelingen die anderen hebben geschreven voor Fopshop kun je tevens hier vinden.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Fopshop

Ben je op zoek naar het geknipte masker dat past bij je carnavalsoutfit of wil je een pak om je te verkleden als Batman? Zoek niet langer, maar rep je naar www.fopshop.nl! De Fopshop is gespecialiseerd in allerlei feestartikelen zoals hoeden, pruiken, maskers, feestversieringen, make-up, verkleedkledij, noem maar op! De Fopshop heeft een zeer ruim assortiment voor verkleedpartijen en feestjes door het hele jaar. Maar ook voor seizoensgebonden artikelen, zoals een pak voor Zwarte Piet, voor een paashaas of een kerstman of -vrouw, kan je er terecht. Al deze feestproducten kan u kopen of huren.
Mocht u toch liever niet online bestellen en ter plaatse een pak passen, kom dan gerust langs in onze speciaalzaak te Twente. Hier bevindt zich ook ons reuzegrote magazijn met een voorraad van ruim 25.000 artikelen.
Wacht dus niet langer met het organiseren van je feestje. Kom snel op bezoek in onze winkel of surf naar www.fopshop.nl. Je gasten zullen verstomd staan van zo'n geweldige party!

» Fopshop Review

Mijn ervaring plaatsen