Forza-Refurbished.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Forza Refurbished en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Forza-Refurbished.nl

Forza Refurbished is een webshop die heel wat refurbished producten aanbiedt. Wat moet je je dan voorstellen bij producten die refurbished zijn? Simpel: dit zijn eigenlijk tweedehands producten die een nieuw leven hebben gekregen maar door de toevoeging van nieuwe onderdelen eigenlijk zo goed als nieuw zijn. Op Forza Refurbished vind je dan Refurbished iPhones, MacBooks en iPad’s terug. Ook accessoires van Apple vallen op de webshop op de kop te tikken. Alle producten die verkocht worden op de website hebben een volledig proces ondergaan van data-wiping, schoongemaakt en technische check-ups. Onderdelen die defect zijn zijn daarbij ook vervangen door originele onderdelen. Naast de producten zelf kan je op de webshop ook de klantenservice terugvinden en nieuws uit de sector in blogvorm. Altijd handig om op de hoogte te blijven natuurlijk. Ben je dus op zoek naar zo’n knap apple product van de hoogste kwaliteit maar niet helemaal zinnens de volle prijs te betalen? Dan is Forza Refurbished misschien wel een idee.

Problemen prima opgelost

Ervaring van Danielle, toegevoegd op 30 augustus 2016

Ik heb vier maanden geleden een iPhone 5C gekocht. De iPhone had slechts enkele krasjes bij de hoekjes, maar omdat er een hoesje overheen gaat en die krasjes er toch vanzelf wel komen, was dat geen probleem. Het toestel werkt prima en alles werkt perfect. Het enige probleem had ik met de lader die bij de iPhone was geleverd. Hier heb ik een mail over gestuurd en meteen stuurden ze een nieuwe terug, zonder ingewikkeld te doen. Ik had veel meer hectiek verwacht, maar het ging heel simpel. Hierdoor mijn vijf sterren.

Aanschaf en garantie

Ervaring van Johan, toegevoegd op 3 augustus 2016

In Juni een 5 sterren zgan iphone besteld. Dat bleek bij levering ook echt zo te zijn, geen enkele gebruikerssporen. Na 2 maanden problemen met de speaker. Telefoon op binnen 3 dagen gerepareert terug, perfecte service !!

Ervaring van Harm, toegevoegd op 13 april 2016

Vandaag mijn macbook binnen gekregen, hij ziet er heel mooi uit , als nieuw en loopt als een zonnetje.

Ervaring van Visser, toegevoegd op 2 februari 2016

Zeer goed geholpen door de klantenservice bij het uitzoeken van een iphone, daarna bestelling afgerond op de site.

» Forza-Refurbished.nl review

Mijn ervaring plaatsen