Forza Voetbalreizen ervaringen en beoordelingen

Houd jij erg van voetbal en wil jij stadions waar grote voetbalclubs in hebben gespeeld bezoeken? Dan kun je met Forza afreizen naar Engeland, Spanje en andere grote voetballanden. De beoordelingen die anderen hebben gegeven toen zij op reis gingen met Forza lees je samen met hun ervaringen in hun reviews.

Mijn ervaring plaatsen

Over Forza voetbalreizen

Wil je een origineel uitje organiseren voor jouw voetbalteam. Wil je jouw jaarlijkse vriendenuitje eens wat extra luister bij zetten? Of wil je met jouw geliefde een niet te vergeten voetbalervaring beleven? In het laatste geval moet je jezelf toch extra gelukkig voelen!

Met wie je ook gaat: www.forzavoetbalreizen.nl kan jou die speciale belevenis bieden. Het aanbod is overweldigend. Premier league. primera division of toch liever naar Schotland of Turkije? Binnen de negen landen die men aanbied kun je de keuze maken voor jouw club. Misschien wel omdat jouw favoriete Nederlandse spelen daar zijn kunsten vertoont. Of in een kolkend Camp Nou de kunsten van een geniale Argentijn bekijken.

Ook reizen voor de Champions League en kwalificatie Nederlands Elftal worden aangeboden.
Deze firma is in 2002 begonnen met het organiseren van voetbalreizen.

De website maakt een betrouwbare indruk, navigeert soepel en nodigt uit om het gewoon eens te proberen. Uit de vele positieve referenties blijkt dat men doet wat men belooft.

barcelona

Ervaring van Lucas g, toegevoegd op 21 april 2014

Weekendje Barcelona geboekt via Forza voetbalreizen. Het hotel was goed, heerlijk gegeten in de stad en genoten van het lekkere eten en zonnetje. De wedstrijd zelf was ook perfect, uitverkocht stadion, 6-0 voor Barcelona met 2 keer goal van Messi.

naar munchen met forza voetbalreizen

Ervaring van Andre en Mathijs, toegevoegd op 18 april 2014

Goed hotel in Munchen en het allerbelangrijkste genoten van ROBBEN

» Forza voetbalreizen Review

Mijn ervaring plaatsen