Fotodevakman ervaringen en beoordelingen

Als professionele fotograaf zoek je net een beetje meer kwaliteit dan bij de gewone fotograaf. In de shop bij de fotodevakman vind je fotocamera’s en objectieven die het fotograferen een stuk professioneler maken. Alle toebehoren voor een eigen studio of fotocollectie vind je hier online. Ervaringen en beoordelingen van fotograven over de fotodevakamn lees je hier online.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Fotodevakman

Bij fotodevakman.nl vind je zo ongeveer alles op het gebied van foto's. Je kunt dan denken aan camera's, fotoboeken en allerlei accessoires.
De website draagt het thuiswinkel waarborg keurmerk en wordt door klanten met een 9,8 beoordeeld.
Er worden alleen producten uit Nederland verkocht en bij de producten vind je dus ook alleen Nederlandstalige handleidingen.
Op de homepagina kun je een keuze maken uit "home", "over ons", "blog", "klantenservice", "garantie", enz.
Links op de pagina zie het assortiment dat wordt verkocht. Je kunt een keuze maken uit o.a. "foto camera's", "video camera's", "flitsers", "cameratassen", "studio", enz. Bij de meeste artikelen kun je nog verfijnder zoeken door de prijs, de kleur en het merk aan te vinken. Klik je hier bijvoorbeeld op "cameratassen" dan zie je de verschillende soorten tassen die worden verkocht. Bij de afbeeldingen zie je ook direct de prijs, meer informatie over het artikel en je kunt het bestellen als je wilt.
Merken die zoal verkocht worden zijn : "AHA", "Benro", "Canon", "Dorr" en "Fuji".

» Fotodevakman Review

Mijn ervaring plaatsen

Fotodevakman ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews