Fotofabriek.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Fotofabriek en lees of deze website veilig en betrouwbaar is.

Gemiddelde beoordeling:

Gebaseerd op 3 ervaringen
Mijn ervaring plaatsen

Over Fotofabriek

Bij de Fotofabriek kan je allerlei producten kopen met een eigen foto erop gedrukt. Zo kan je bijvoorbeeld een fotoboek maken van je vakantie of van een andere gebeurtenis of gelegenheid. Je kan dan kiezen uit een spiraal, softcover, hardcover, exclusief of social fotoboek. Naast fotoboeken kan ja ook een jaar- of schoolagenda samenstellen met eigen foto's. Ook een jaar- of verjaardagkalender kan gemakkelijk samengesteld en besteld worden. Het kan ook heel leuk zijn om een kaart te verzenden met een favoriete foto erop, deze zijn ook in alle soorten verkrijgbaar bij de Fotofabriek. Ook andere fotodecoratie behoort tot het assortiment, denk aan wanddecoratie, mappen, telefoonhoesjes of stickers.

De Fotofabriek heeft het webshop trustmark, dat houdt in dat je veilig en betrouwbaar kan shoppen bij de Fotofabriek. Doordat de Fotofabriek alles zelf produceert kunnen zij een kwaliteitsgarantie geven op al hun producten. Ook staan ze garant voor een snelle levering en helpen ze hun klanten graag met het samenstellen van een product.

Helemaal super!

Ervaring van Denise, toegevoegd op 8 september 2015

Mijn fotoboeken maak ik altijd bij Fotofabriek! Vooral de grote vierkante fotoboeken vind ik zooo mooi :) De software is ook super makkelijk en ik ben alweer bezig met een nieuw fotoboek!

Ervaring van Lonneke, toegevoegd op 27 april 2015

Vandaag mijn fotoboek ontvangen, zeer mooi eindresultaat.

Ervaring van Esmee van Vliet, toegevoegd op 23 oktober 2014

Super simpel foto boek in elkaar gezet, veel handiger dan albelli

» Fotofabriek Review

Mijn ervaring plaatsen