Fotoophout.nl ervaringen en beoordelingen

Je kunt jouw foto’s laten afdrukken op verschillende soorten hout en plexiglas bij Fotoophout.nl. Zo kun je een uniek cadeau maken of iets leuks voor in de tuin. Je kunt jouw ervaringen dus gemakkelijk laten drukken bij Fotoophout.nl. De beoordelingen zien voordat je jouw herinnering laat drukken? Zie ze hier.

Mijn ervaring plaatsen

Over Foto op hout

Fotoophout.nl is een site of internetwinkel die gespecialiseerd is in foto’s op hout af te drukken . Deze onderneming is gestart in 2013 als dochterbedrijf van de Canvascompagny.
Een foto naar keuze kan geprint worden op 3 soorten hout namelijk foto op vurenhout, foto op steigerhout, foto op larikshout, en multiplex. Het hout zelf komt uit duurzame bossen die een FSC-keurmerk hebben.
De site is in verschillende categorieën ingedeeld zodat je direct vindt wat je zoekt. Er zijn genoeg voorbeelden te zien van een foto op hout waar je gemakkelijk een keuze kan uit maken. Je kan kiezen of de foto voor buiten of binnen is, uit verschillende afmetingen en dan uit de verschillende soorten hout.
Deze internetwinkel biedt ook nog andere soorten afdrukken van foto’s aan zoals foto’s op plexiglas of op canvas.
Er is ook een mapje beschikbaar met verschillende persartikels over foto op hout want blijkbaar is dit een uniek gegeven.
Achteraf betalen is perfect mogelijk alsook andere veilige internetbetalingen.

Foto op hout, wauw wauw wauw!

Ervaring van Cindy, toegevoegd op 23 december 2015

Ik ben enorm blij met mijn foto op hout van www.fotoophout.nl! Prachige kleuren en de klantenservice is heel vriendelijk. Een aanrader!

new born shoot op hout

Ervaring van E, toegevoegd op 20 december 2014

De mooiste foto van onze new born shoot op hout laten afdrukken. 1 woord PRACHTIG

Ervaring van Marwin, toegevoegd op 28 juni 2014

Goed gelukt, de kleuren zijn prachtig.

» Foto op hout Review

Mijn ervaring plaatsen