Frederiques Choice ervaringen en beoordelingen

Er is altijd wel een moment om iemand te verassen met bloemen. Frederiques choice is een prachtige online bloemenwinkel waar je iemand echt kan verassen met een mooi boeket. Je kan het boeket bestellen voor je moeder of een vriendin, maar je kan ook jezelf verassen met een mooi boeket. Op onze site vind je alle beoordelingen en ervaringen van bedrijven of particulieren die je al voorgingen.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Frederiques Choice

Frederiqueschoice.com is een online bloemenwinkel opgericht door Frederique van der Wal. Ze bezorgen bloemen in 8 verschillende landen, waaronder uiteraard Nederland. De bloemen worden bezorgd in een schitterende verpakking en het eerste bloemenmerk ter wereld Frederiques Choice belooft de beste kwaliteit bloemen.

Kwaliteitsgarantie

Frederiques Choice neemt haar bloemen rechtstreeks af van de kweker, zo zijn de bloemen altijd vers. Alle bloemen worden op één centraal punt gebonden, zo kan Frederiques Choice de garantie geven dat elke klant dezelfde kwaliteit bloemen ontvangt.

Bezorgen

Frederiques Choice bezorgt bloemen in Nederland, Duitsland, België, Denemarken, Luxemburg, Ierland, Oostenrijk en Zweden. De bloemen worden bezorgd van dinsdag tot en met zaterdag, met uitzondering van feestdagen en dagen na een feestdag. Het is mogelijk om een jaar van te voren een bestelling te plaatsen, zo kun je eenmaal per jaar alle verjaardagen inplannen. Toch iemand vergeten, vandaag voor vijf uur besteld, is morgen bezorgd.

Bezorgkosten

De bezorgkosten bedragen tussen de €5.95 en €7.95, afhankelijk van het land van bezorging. Bij bestellingen van boven de €125,- worden er geen bezorgkosten berekend.

» Frederiques Choice Review

Mijn ervaring plaatsen