Frederiques Choice ervaringen en beoordelingen

Er is altijd wel een moment om iemand te verassen met bloemen. Frederiques choice is een prachtige online bloemenwinkel waar je iemand echt kan verassen met een mooi boeket. Je kan het boeket bestellen voor je moeder of een vriendin, maar je kan ook jezelf verassen met een mooi boeket. Op onze site vind je alle beoordelingen en ervaringen van bedrijven of particulieren die je al voorgingen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Frederiques Choice

Frederiqueschoice.com is een online bloemenwinkel opgericht door Frederique van der Wal. Ze bezorgen bloemen in 8 verschillende landen, waaronder uiteraard Nederland. De bloemen worden bezorgd in een schitterende verpakking en het eerste bloemenmerk ter wereld Frederiques Choice belooft de beste kwaliteit bloemen.

Kwaliteitsgarantie

Frederiques Choice neemt haar bloemen rechtstreeks af van de kweker, zo zijn de bloemen altijd vers. Alle bloemen worden op één centraal punt gebonden, zo kan Frederiques Choice de garantie geven dat elke klant dezelfde kwaliteit bloemen ontvangt.

Bezorgen

Frederiques Choice bezorgt bloemen in Nederland, Duitsland, België, Denemarken, Luxemburg, Ierland, Oostenrijk en Zweden. De bloemen worden bezorgd van dinsdag tot en met zaterdag, met uitzondering van feestdagen en dagen na een feestdag. Het is mogelijk om een jaar van te voren een bestelling te plaatsen, zo kun je eenmaal per jaar alle verjaardagen inplannen. Toch iemand vergeten, vandaag voor vijf uur besteld, is morgen bezorgd.

Bezorgkosten

De bezorgkosten bedragen tussen de €5.95 en €7.95, afhankelijk van het land van bezorging. Bij bestellingen van boven de €125,- worden er geen bezorgkosten berekend.

Heel mooi boeket

Ervaring van mevr. Steenbergen, toegevoegd op 9 september 2014

Cadeau gekregen van mijn buurvrouw omdat ik haar had geholpen met wat administratieve klusjes. Het boeket staat na 6 dagen nog heel mooi in bloei. Je ziet gewoon dat het kwaliteitsbloemen zijn en niet van een tankstation.

Complimenten voor Frederique

Ervaring van Iris van A., toegevoegd op 1 september 2014

Mijn schoonzus lag in het ziekenhuis, heb voor haar een bos besteld. De hele afdeling had er van genoten. Complimenten!!

Ontvangers zijn zeer positief

Ervaring van de la Sorie, toegevoegd op 17 augustus 2014

heb zelf het boeket niet gezien maar diegene aan wie ik het heb verzonden complimenteerde me met de mooie bos.

Duur maar zeer hoge kwaliteit

Ervaring van Ningo, toegevoegd op 30 oktober 2013

Bestel hier vaker bloemen voor mijn klanten. De prijs is aan de hoge kant maar daar is de service en kwaliteit ook naar.

» Frederiques Choice Review

Mijn ervaring plaatsen