Freelancespecialisten.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Freelancespecialisten.nl en lees of deze website veilig en betrouwbaar is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Freelancespecialisten.nl

Op Freelancespecialisten.nl kunnen zowel freelancers als opdrachtgevers terecht. Freelancers kunnen zich inschrijven om op opdrachten te reageren. Opdrachtgevers kunnen op de website terecht om hun opdrachten aan te bieden. Wanneer de freelancer heeft gereageerd op een opdracht, is het aan de opdrachtgever of hij de opdracht aan de freelancer geeft. Het registeren is voor zowel de opdrachtgever als de freelancer gratis.

Kosten

Het gebruik van de website is niet geheel gratis. Zo moet een freelancer voor eenmalig reageren €14,95 betalen. Je kunt ook voor één jaar €39,50 betalen, zodat je onbeperkt kunt reageren. Wil je onbeperkt toegang zonder dat er een tijd aan verbonden zit, dan betaal je eenmalig €127. Voor de opdrachtgevers zijn er geen kosten aan verbonden, zij kunnen onbeperkt gratis opdrachten plaatsen.

Je vindt werkzaamheden in diverse categorieën, zoals design en multimedia, tekst en vertalingen, zorg en welzijn, financieel en verzekeringen, IT en netwerkbeheer en oppassers en gastouder. Op de website worden ook tips gegeven voor ZZP'ers, zoals pensioenopbouw en verzekeringen.

» Freelancespecialisten.nl review

Mijn ervaring plaatsen