Freelancespecialisten.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Freelancespecialisten.nl en lees of deze website veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Freelancespecialisten.nl

Op Freelancespecialisten.nl kunnen zowel freelancers als opdrachtgevers terecht. Freelancers kunnen zich inschrijven om op opdrachten te reageren. Opdrachtgevers kunnen op de website terecht om hun opdrachten aan te bieden. Wanneer de freelancer heeft gereageerd op een opdracht, is het aan de opdrachtgever of hij de opdracht aan de freelancer geeft. Het registeren is voor zowel de opdrachtgever als de freelancer gratis.

Kosten

Het gebruik van de website is niet geheel gratis. Zo moet een freelancer voor eenmalig reageren €14,95 betalen. Je kunt ook voor één jaar €39,50 betalen, zodat je onbeperkt kunt reageren. Wil je onbeperkt toegang zonder dat er een tijd aan verbonden zit, dan betaal je eenmalig €127. Voor de opdrachtgevers zijn er geen kosten aan verbonden, zij kunnen onbeperkt gratis opdrachten plaatsen.

Je vindt werkzaamheden in diverse categorieën, zoals design en multimedia, tekst en vertalingen, zorg en welzijn, financieel en verzekeringen, IT en netwerkbeheer en oppassers en gastouder. Op de website worden ook tips gegeven voor ZZP'ers, zoals pensioenopbouw en verzekeringen.

Ervaring van Hans, toegevoegd op 10 mei 2016

Zeer fijne site voor een startende ondernemer zoals ik, al een aantal opdrachten binnen gehaald.

Ervaring van Mees, toegevoegd op 4 februari 2016

Krijg altijd veel reacties als ik een opdracht plaats. Hopen op een succesvol 2016.

» Freelancespecialisten.nl review

Mijn ervaring plaatsen