Freshonline.nl ervaringen en beoordelingen

Freshonline heeft unieke frisse mode voor jong en oud. Je kan in deze webshop niet alleen jezelf aanpakken, maar ook je beddengoed of de uitstraling van je woning. Shoppers die al overgestapt zijn op fresh hebben hun ervaringen en beoordelingen met ons gedeeld. Zo zijn direct je twijfels over dit bedrijf weg!

Mijn ervaring plaatsen

Over Freshonline.nl

Freshonline.nl is een online webwinkel gespecialiseerd in mode en home decoratie.

Zoals de naam Fresh online doet vermoeden is hun kleding niet alleen trendy, maar ook fris! Alle kledingstukken van Fresh kan je makkelijk met elkaar mixen om zo telkens tot een nieuwe outfit te bekomen. Hun items zijn niet seizoensgebonden, je kan ze gewoon het hele jaar in en uit dragen! Lekker handig! De items zijn met passie gemaakt met veel aandacht voor het vrouwelijke lichaam. De prijzen zijn goed afgestemd op de kwaliteit.

Elke bestelling boven de 70 euro wordt gratis verzonden! Je kan je leuke kledingstukken binnen twee werkdagen bij je thuis verwachten. De klantendienst staat je ook graag te woord indien je met een vraag of probleem zit. Je kan hun bereiken via e-mail, brief, telefoon of gewoonweg via het online contactformulier. Iedere oproep wordt tot in de puntjes afgewerkt, want bij Fresh is de klant koning.

Fresh Online is ook een merk dat begaan met de werkomstandigheden van de naaisters die werken in de ateliers. Fresh is er fier op dat zij 100% kunnen garanderen dat hun kleding in goede arbeidsomstandigheden gemaakt wordt.

Mooi spul

Ervaring van F, toegevoegd op 8 november 2014

Een aantal dekens gekocht, de kwaliteit is mooi ook na een aantal keer wassen.

Ervaring van Gemma, toegevoegd op 16 juli 2014

Mooie kleding in veel pastel kleuren, kwaliteit is ook goed.

» Freshonline.nl Review

Mijn ervaring plaatsen