Fritz Events ervaringen en beoordelingen

Licht, geluid en special effects: dat doet Fritz-events.nl het beste. Huur deze mannetjes in als jij een spectaculaire show wil geven. Zo bezorg jij iedereen goede ervaringen! Klinkt goed, toch? Toch niet zeker over Fritz-events.nl? Zie op onze website wat voor beoordelingen deze webshop heeft gekregen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Fritz Events

Fritz-events.nl is een webshop welke gespecialiseerd is in licht, geluid, dj-gear en special effects. Deze producten kunt je kopen in de webshop maar je kunt ze tevens huren.

De webshop oogt professioneel en ziet er erg gebruiksvriendelijk en overzichtelijk uit. Naast het bovengenoemde assortiment is hun aanbod nog veel uitgebreider en zo verkopen ze onder andere ook bekabeling, statieven en nog veel meer producten wat bruikbaar is in deze branche. Ook biedt fritz-events.nl cursussen aan.

Bestellen gaat op deze site in 3 simpele stappen. Plaats je je bestelling voor 18.00 uur dan kun je je bestelling de volgende dag al thuis verwachten, mits het product voorradig is. Je kunt het product eventueel eerst ook bezichtigen in hun showroom en ter plekke aanschaffen.

Betalen gaat op verschillende manieren, zo kun je betalen via iDeal, PayPal, MisterCash of directe bankoverschrijving. Rembours is eventueel ook mogelijk zodat je je bestelling pas hoeft te betalen op moment van levering aan de postbode.

De site heeft ook een uitstekend retourbeleid. Zo kun je je bestelling zonder opgave van reden binnen 14 dagen retourneren.

Ook de klantenservice is goed bereikbaar. Zo kun je telefonisch, per e-mail of zelfs via Twitter en Facebook contact opnemen. Vragen op Twitter en Facebook worden binnen 60 minuten beantwoord.

Een prima webshop voor licht, geluid, DJ Gear en special effects welke hoog scoort op klanttevredenheid.

Goede webshop, vriendelijke klantenservice

Ervaring van Robin, toegevoegd op 23 oktober 2015

Een paar simpele- maar lastig te vinden kabeltjes besteld voor een goede prijs. Order werd netjes afgehandeld, emails zeer snel en inhoudelijk beantwoord en als er iets mis is met de bestelling word je netjes opgebeld. Tot slot zat er een handgeschreven bedankje bij het pakketje, een persoonlijke touch die ik erg kan waarderen.

Ervaring van Martijn, toegevoegd op 6 september 2014

Dj set gekocht bij Fritz-Events, snel in huis en de prijs was goed, had overal vergeleken.

Ervaring van V, toegevoegd op 10 september 2013

Hier wat spullen gehuurd voor ons bruiloft feest. Aardige medewerkers die meedenken met wat je nodig hebt.

» Fritz Events Review

Mijn ervaring plaatsen