Fruitmand Specialist ervaringen en beoordelingen

Verse fruitmanden voor een zieke collega of gewoon zomaar kopen? Browse de shop van fruitmand-specialist eens. Met een fruitmand zorg je dat je slechte ervaringen met een ziekenhuis bijvoorbeeld een beetje verzacht. Het is bovendien altijd fijn om vers fruit te krijgen. Weten of deze winkel betrouwbaar is? Zie hier de beoordelingen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Fruitmand-Specialist

Op zoek naar een leuke verassing? Neem dan eens een kijkje bij de Fruitmand-Specialist.nl. Dit bedrijf biedt niet alleen de mooiste, maar ook de meest originele fruitmanden van Nederland aan. Werkzaam onder de overkoepelende naam Cadeau-Specialist, is Fruitmand-Specialist met zijn ruime aanbod aan fruitmanden de kooploper als het gaat over vers fruit met daarbij een uniek ingepakte mand.

De naam zegt het al 'Fruitmand-Specialist' is de specialist in leuke fruitmanden. Bovendien heeft het bedrijf een breed assortiment. Fruitmand Specialist biedt namelijk fruitmanden aan voor o.a. beterschap, geboorte en liefde. Maar ook ben je van harte welkom wanneer je iemand 'gewoon' wilt verrassen met heerlijk vers fruit!

De Fruitmand Specialist heeft tevens iedere week fantastische aanbiedingen tegenover scherpe prijzen. Wanneer je een bestelling plaatst, ben je altijd verzekerd van een super snelle levering op de door jou gekozen datum. Door heel Nederland ben je voor slechts € 7,95 aan verzendkosten kwijt.
Kies nu voor een prima maar vooral gezond presentje met een fruitmand van Fruitmand-Specialist.nl!

Ervaring van Robine, toegevoegd op 17 augustus 2014

Lekker fruit, gekregen van vriendin omdat ik griep had. Lekker opgesmikkeld en nu weer beter.

» Fruitmand-Specialist Review

Mijn ervaring plaatsen