Fundadore ervaringen en beoordelingen

Houd jij van Italië en ga je er graag op reis? Ga dan ook eens op reis met Fundadore.nl. Je kunt hier zelf je eigen vakantie samen stellen. De beoordelingen die mensen hebben achter gelaten wanneer ze met Fundadore hebben gereisd kun je samen met hun reviews bekijken. Hierin beschrijven zij hun ervaringen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Fundadore

Fundadore.nl is de website van Fundadore Travels welke zich specialiseert in Italië reizen.

Zo biedt de reisorganisatie autorondreizen aan, fly drives, appartementen & huizen, bijzondere arrangementen en vervoer. Fundadore.nl regelt alles van verblijf tot aan verzekeringen. Dit alles in het mooie, zonovergoten Italië.

De website oogt wat oubollig maar is wel overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Het boeken van een reis gaat op de gebruikelijke manier en stelt niet veel voor, een kind kan de was doen. Stap voor stap wordt je door de mogelijkheden geleidt zodat je een reservering kunt doen.

Na de reservering ontvang je een bevestiging met betalingsgegevens. Per omgaande voldoe je de aanbetaling, via je eigen bank, en het restant voldoe je, ook via je eigen bank, tot maximaal 6 weken voor de vertrekdatum. Boek je binnen 6 weken voor vertrek, dan dien je het gehele bedrag in 1 keer te voldoen. De reisdocumenten ontvang je uiterlijk 10 dagen voor vertrek.

De organisatie is aangesloten bij het Calamiteitenfonds en het SGR zodat je veilig en onbezorgd van je vakantie in Italië kunt genieten. Met een goede klantenbeoordeling is dit zeker een organisatie waar je jouw Italië reis met een gerust hart kunt boeken.

Ervaring van V en G, toegevoegd op 27 augustus 2013

Wij hebben een fly drive vakantie geboekt via Fundadore. Hotels waren prima in orde, het eten was heerlijk. Het autorijden zelf is in Italie wel even wennen, zeker in de avonduren als er bijna geen verlichting is en de wegen slecht.

» Fundadore Review

Mijn ervaring plaatsen