Funenfeestwinkel.nl ervaringen en beoordelingen

Benieuwd naar de ervaringen van funenfeestwinkel? Zoek dan niet verder, want je kunt hier alles lezen over de ervaringen van vorige klanten. Alle beoordelingen kun je hier nu doornemen dus maak hier nu gebruik van zodat jij weet wat je hier kunt verwachten.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Funenfeestwinkel.nl

funenfeestwinkel.nl is één van de grootste online feestartikelen winkel die levert in België en Nederland.

Is het binnenkort alweer carnaval? Geef je misschien een verjaardagsfeestje? Of wil je iemand een tof cadeau kopen? Dan moet je bij Fun En Feest Winkel zijn! Zij beschikken over een assortiment van meer dan 25000 artikelen! Je vindt er onder andere feestartikelen, decoratiespullen, funcadeau's...

De webshop is mooi verdeeld in verschillende thema's zodat jij snel je weg kan vinden. Het assortiment bevat de leukste producten aan de laagste prijs! Bovendien zijn er ook van tijd tot tijd leuke aanbiedingen bij Fun En Feest Winkel! Schrijf je daarom zeker in op de nieuwsbrief zodat je nooit meer een promotie hoeft mis te lopen.

Indien je een grote bestelling plaatst met een waarde meer dan 199,00 euro, dan heb je recht op gratis verzending! Is je aankoop bedrag klein? Dan betaal je slechts 3,95 euro verzendkosten.

Wil je graag een offerte aanvragen? Zit je met een vraag omtrent een omruiling? Wat je vraag ook mag zijn de klantendienst van Fun En Feest Winkel zal je graag verder helpen.

» Funenfeestwinkel.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Funenfeestwinkel.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews