G DATA ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over GData en lees wat andere mensen van deze software vinden.

Mijn ervaring plaatsen

Over G DATA

GData is een bedrijf dat door de jaren heen een goede naam heeft opgebouwd op het gebied van antivirus oplossingen. Het is bij uitstek een bedrijf dat elk jaar met innovaties komt om nieuwe gevaren weerstand te kunnen bieden. Op de website van GData vind je veel informatie over de producten van het bedrijf. Je kunt hier een licentie kopen voor een jaar, waarbij je dan onbeperkt gebruik kunt maken van de software. Je krijgt daarbij regelmatig updates voor het geval er nieuwe virussen de kop op hebben gestoken. GData is te krijgen in verschillende versies. Er zijn consumentenversies, maar ook versies die specifiek bedoeld zijn voor bedrijven. Er is een versie van GData voor Windows en voor Mac, maar ook Android. Daarmee is ook je tablet helemaal beveiligd tegen de vele bedreigingen die er op het Internet rondwaren. Mocht je nog vragen hebben over je nieuwe antivirussoftware, dan is het mogelijk gebruik te maken van de actieve klantenondersteuning.

helpdesk

Ervaring van R.Sapakoly, toegevoegd op 27 maart 2020

Mijn ervaring is wanneer je de licentie nr kwijt geraakt ben en de toepassingen die zij geven niet helpt.grrrrrrrrrrrrrr

Helpdesk

Ervaring van R.Sapakoly, toegevoegd op 27 maart 2020

Mijn ervaring is dat ze je niet verder helpen wannneer je licentie nr kwijt bent geraakt en de scanner niet meer aan de praat krijg. grrrrrrrrrrrrrrr

Ervaring van Wim, toegevoegd op 20 november 2015

Mijn favoriete virus beschermer, houdt alles schoon en belangrijkste is niet al te duur als je het vergelijkt met Norton.

Ervaring van van de Weije, toegevoegd op 1 juli 2015

Mijn vrouw haalt nog weleens rare dingen binnen op de pc, sinds we G-data gebruiken is dat verleden tijd. Niet meer achteraf maar vooraf waarschuwingen.

» G DATA review

Mijn ervaring plaatsen