GaborStore.nl ervaringen en beoordelingen

Trendy mode voor dames en heren vind je bij GaborStore.nl. Met de kleding van deze winkel loop je er altijd hip en modebewust bij. Goede ervaringen en slechte ervaringen lezen met deze webwinkel voordat jij er kleding koopt? Bekijk reviews en beoordelingen hier.

Mijn ervaring plaatsen

Over GaborStore.nl

Gabor biedt een brede collectie van schoenen aan. Er is veel aanbod op het gebied van de laatste mode. Zowel voor de dames als de heren. Voor de dames is er natuurlijk iets meer keuze en aanbod. Daarnaast zijn er voor de dames ook Gabor tassen in de collectie aanwezig. Er worden ook veel accessoires en onderhoudsproducten aangeboden. De bestelling gaat makkelijk en het is snel bij uw huis. Mocht je een klacht hebben of wil je ruilen dan kan je gratis uw bestelling terug zenden zonder enige extra kosten. Bent je niet tevreden over uw bestelling dan kan je via post betaald terug sturen of gratis bij een van onze winkels inleveren. Deze onderneming gaat terug tot 1963. Dit is de jaar waar het allemaal op begon. Deze onderneming is met de tijd meegegroeid en met vele jaren ervaring weten ze dan ook het wat het beste voor de klant is.

Ervaring van E, toegevoegd op 24 december 2014

Goed schoenenmerk, bestelling snel in huis. Mijn schoenen pastten precies, zat mooie retourzak bij voor als dat niet zo was.

mijn bestelling bij Gaborstore.nl

Ervaring van Ger, toegevoegd op 28 september 2014

Enige puntje van kritiek is dat de bezorgtijden die worden aangegeven wel wat korter mogen zijn. Bijv. tussen 12 en 2 komt je bestelling.

» GaborStore.nl Review

Mijn ervaring plaatsen