Gadgethouse ervaringen en beoordelingen

Je bent opzoek naar een origineel cadeau, maar dit lijkt er op dit moment gewoon niet in te zitten. Gadgethouse heeft alle originele verjaardagscadeaus voor je verzameld. Zo kan je toch met een leuk cadeau aanzetten. Op onze website vind je de ervaringen en beoordelingen van gasten die je al voorgingen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Gadgethouse

Gadgethouse.nl heeft een uitgebreid assortiment van gadgets. Deze gadgets kan je trouwens voorzien van een persoonlijke touch.

Ben je op zoek naar een uniek gadget of een speciaal cadeau? Dan ben je bij Gadget House aan het juiste adres! Je kan er de gekste dingen vinden waaronder een kussen (Ipillow) met muziek waar je jouw Iphone kan op aansluiten. Altijd al suikerspinnen willen maken? Gagdet House heeft de oplossing voor je namelijk een suikerspinmachine! Je kan het zo gek niet bedenken of Gadget House heeft het wel in zijn assortiment.

De producten zijn van goede kwaliteit maar aangeboden aan een lage prijs. Bij iedere bestelling boven de 50 euro krijgt je trouwens gratis verzending. Koop je voor minder dan betaal je slecht 1,95 euro om het pakketje te laten versturen naar je thuis. De leveringstermijn is heel kort! Amper 1 werkdag indien je voor 22u00 besteld hebt. Dit gebeurt zo snel omdat Gadget House over een eigen voorraadmagazijn bezit. Hierdoor kan alles heel snel en vlotjes afgewerkt worden.

De klantenservice is te bereiken via e-mail, telefoon of via het online formulier.

Ervaring van Marco, toegevoegd op 29 november 2014

De kras wereldkaart cadeau gegeven aan een aantal mensen, super origineel en iedereen was er blij mee.

Gadgethouse review

Ervaring van Luuk, toegevoegd op 2 juli 2014

Super webshop, vaak wisselend aanbod, snel in huis.

» Gadgethouse Review

Mijn ervaring plaatsen