Gadgetsentrends.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Gadgetsentrends.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Gadgetsentrends.nl

Op de website van Gadgetsentrends.nl vind je de nieuwste en leukste gadgets. De website Gadgetsentrends.nl is de snelst groeiende en grootste gadgets en trends website van Nederland. Je vindt er onder andere gadgets op het gebied van keuken- en woonaccessoires. Je kan er bijvoorbeeld de mooiste LED verlichting vinden maar ook DvD’s, fijne wijntjes en champagnes. Het team is constant bezig met het verzamelen van de nieuwste en leukste gadgets. Er zijn op het moment al meer dan 3500 producten verkrijgbaar.

Verzenden
Voor de verzending door PostNL of DPD zijn de standaardkosten binnen Nederland €6,95 afhankelijk van het gewicht. Het is ook mogelijk onder rembours producten te laten bezorgen. Na ontvangst van de betaling worden de producten binnen zeven werkdagen thuis bezorgd. Wanneer de producten niet voorradig zijn, wat niet vaak voorkomt, word je tijdig op de hoogte gesteld.

Betalingen en terug sturen
Er zijn veel manieren om de betaling uit te voeren. Zo kun je betalen met IDEAL, door overschrijving, PayPal, Visa Card, Mastercard en onder rembours. Indien een product niet bevalt dan kun je het binnen een periode van 14 dagen terugsturen. Lees alle voorwaarden om het terug te kunnen sturen.

» Gadgetsentrends.nl review

Mijn ervaring plaatsen

Gadgetsentrends.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews