Gearbest.com ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Gearbest.com en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Gearbest.com

Liefhebbers van elektronica en gadgets kunnen hun ogen uitkijken bij Gearbest.com. De topmerken waar onder meer producten van te vinden zijn, zijn Huawei, WeLoop, KingSing en Asus. Het ruime assortiment bestaat onder andere uit smartphones, smartwatches, computeraccessoires als keyboards, muizen en USB opslagsticks en 3Dprinters. Maar ook het tofste speelgoed als radiografisch bestuurbare auto‬ôs, helikopters, vliegtuigen en boten vind je hier. Liefhebbers van actiefiguren en retro speelgoed zullen ook genieten van wat deze shop te bieden heeft. Voor de outdoor fanaten is er een sectie ingericht met survivalspullen als backpacks, gereedschappen en outdoor kleding. Ook de sportievelingen onder ons kunnen terecht voor benodigdheden voor onder andere balsporten, watersporten, de vissport en schietsporten. Op welk gebied er dan ook gadgets te vinden zijn, of het nu huis- en keukengerei betreft, apparatuur voor in je auto, verlichting of kleding en horloges, als je niet van standaard houdt, kun je bij Gearbest.com terecht voor al je opvallende, niet alledaagse artikelen en designs.

Goede service

Ervaring van vasking, toegevoegd op 22 november 2017

Op 5 september 2017 3 yee lights besteld vanaf 3 verschillende accounts voor meer korting. Deze kwamen niet aan en ik heb na anderhalve maand contact opgenomen met gearbest. Die vermelden dat wanneer de uiterste leverdatum was verstreken ik opnieuw contact moest opnemen. Dit heb ik gedaan toen de lampen er nog steeds niet waren. Op 2 accounts krijg ik een nieuwe opgestuurd en op het andere account kreeg ik mijn geld retour. Super service gearbest!

acceptabel

Ervaring van Theo, toegevoegd op 3 maart 2017

Goedkope shop en hier rekening mee houdend, is de kwaliteit prima. Al blijft het natuurlijk goedkope China kwaliteit. Vertrouw echter de reviews niet. Slechte reviews worden niet geplaatst.

Ervaring van Daniel, toegevoegd op 16 oktober 2015

Koop hier vaak spullen en verkoop deze weer op rommelmarkten. Hele goede prijzen en grote inkoop mogelijk, verzending duurt meestal 7-12 dagen. houdt hier rekening mee.

Ervaring van Jan Willem, toegevoegd op 3 juli 2015

Goedkoopste winkel die ik kon vinden voor AA batterijen, vandaag mijn pakket binnen gekregen.

» Gearbest.com review

Mijn ervaring plaatsen