Geboorte-feestwinkel.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Geboorte-feestwinkel.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Geboorte-feestwinkel.nl

Op de website van Geboorte-feestwinkel.nl kun je verschillende spulletjes kopen die bij een dergelijke blijde gebeurtenis gegeven kunnen worden. Ouders van een pasgeboren baby zijn altijd blij als ze wat krijgen voor hun jongste aanwinst in het gezin. Je kan natuurlijk een persoonlijk cadeau geven voor de baby. Dat kan door in bijvoorbeeld een truitje of slabbetje de naam van de baby er in te laten borduren.

Artikelen
Je hebt op de website een enorme keus. Zo kan je gericht zoeken wanneer je een cadeautje voor een jongetje, meisje of tweeling wilt kopen. Ook kan je er feestartikelen aanschaffen, knuffelcadeaus voor de baby enzovoort.

Verzenden
De bestelde producten worden in neutrale verpakking door DHL geleverd. Orders voor 15.00 uur besteld, worden dezelfde dag nog verzonden. De verzendkosten bedragen € 3,95 wanneer de bestelling goedkoper is dan €199,00

Retourneren
Het kan altijd zo zijn dat het product, dat afgeleverd wordt, niet is dat wat je er van verwacht had. Dan kan je het altijd terug sturen. Je hebt de mogelijkheid om het product, dat niet beschadigd mag zijn, binnen 14 dagen terug te sturen.

» Geboorte-feestwinkel.nl review

Mijn ervaring plaatsen

Geboorte-feestwinkel.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews