Gefelicitaart ervaringen en beoordelingen

Iemand jarig? Bestel dan eens een taart bij Gefelicitaart.nl. Speciale feestdagen taarten zoals Sinterklaastaarten zijn ook opgenomen in het assortiment. Goede en slechte ervaringen kun je vinden in de reviews van klanten voor jou. Je kunt op onze site ook beoordelingen bekijken.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Gefelicitaart

Wanneer eet je taart? Sommige mensen elke week. Waarom? Gewoon omdat zij taart lekker vinden! Vaak word taart echter gegeten bij een speciale gelegenheid: een bruiloft, geboorte, verjaardag of misschien wel een jubileum. Een taart zet een speciale gelegenheid luister bij.

De naam van de website www.gefelicitaart.nl is dan ook een briljante woordspeling. Het geeft in 1 zelf verzonnen woord exact aan waar het om gaat. Een feestelijk gebeuren en natuurlijk taart.

Wil je een taart met een persoonlijk tintje? Bij felicitaart.nl kun je jouw taart bestellen met het bedrijfslogo of met een foto! Ook voor vlaaien, chocolade letters, cupcakes en gebak ben je aan het juiste adres.

De bezorging van de taart, vlaai of wat anders bedraagt 6,25 per keer. Dat is wanneer je maar 1 taart bestelt wel aan de hoge kant. Bestel je voor 16.30 heb je deze de volgende dag in huis. Netjes!

De site oogt wat druk. Maar misschien hoort drukte ook wel bij een feestje. Gefelicitaart,nl: een aanrader!

» Gefelicitaart Review

Mijn ervaring plaatsen