Geschenkbezorgen.nl ervaringen en beoordelingen

Cadeaubon of ander geschenk laten bezorgen aan een kennis? Dit kun je doen bij Geschenkbezorgen.nl. Ook voor verjaardagscadeautjes kun je bij deze shop terecht. Zo bezorg jij de jarige job goede ervaringen! Wil je meer te weten komen over geschenkbezorgen.nl? De meest recente beoordelingen vind je hier.

Mijn ervaring plaatsen

Over Geschenkbezorgen.nl

Op de site geschenkbezorgen.nl vind je allerhande geschenken die kunnen worden geleverd in gans Europa. Als je een last minute geschenkje zoekt en wil laten bezorgen voor een speciale gelegenheid, kan je terecht op deze site.
De geschenken staan mooi per rubriek geordend. Er is zelfs een zoekfunctie die je helpt om te zoeken naar het geschenk naar keuze voor welke gelegenheid ook.
De verschillende rubrieken zijn: bloemen, champagne, taart, fruit, wijn enzovoort. De geschenken zijn gerangschikt per prijs zodat u dadelijk de laagste prijs te zien krijgt.
Op de homepage vind je de populairste geschenkjes terug. Ook het nieuwe aanbod wordt voorgesteld in een rubriekje apart.
Als je voor 17u besteld wordt het de dag nadien geleverd in gans Europa. Je kan gemakkelijk betalen via mastercard, visa, i-deal of paypal. Indien je wenst, wordt er ook een persoonlijk kaartje bij het geschenk verpakt in plaats van juist je naam.

Ervaring van Jerome, toegevoegd op 29 november 2013

Site ziet goed in elkaar, bestellen was een fluitje van een cent.

Ervaring van Westvangoed BV, toegevoegd op 10 september 2013

Fruitmand gestuurd naar een zieke klant van mij. Levering op tijd, fruit was vers.

» Geschenkbezorgen.nl Review

Mijn ervaring plaatsen